Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Bir yerde takıldım

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Bir yerde takıldım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkdaşlar internetten indirmiş olduğum 2 cdlik iso uzantılı oyunu açtıktan sonra oyunu kurarken bir yerde takıldım kaldım.oyunu birinci cdden kurmaya ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-07-05, 11:47   #1 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
Bir yerde takıldım

Arkdaşlar internetten indirmiş olduğum 2 cdlik iso uzantılı oyunu açtıktan sonra oyunu kurarken bir yerde takıldım kaldım.oyunu birinci cdden kurmaya başladım takii 2 cdyi isteyene kadarhiç bunu düşünmemiştim evet sorun bu arkdaşlar 2 cdye nasıl geçiş yapabilirim.öncelikle bir sanal sürücü mü oluşturayım image mı alayım napayım bir türlü çözemedim yani kafam basmadı ya yada direk 2cd nin olduğu klasörü nasıl gösterebilirim.sakın cdye yaz hiç uğraşma falan demeyin bu kullandığım makina da cdrw yok bu olayı bir şekilde cdwrsiz halletmeliyim ve yardım için şimdiden thanks
Eski 30-07-05, 12:17   #2 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
arkdaşlar yok mu bunun bir çözümü cdrw yle falan uğraşmak istemiyorum gidip bir yerden bulacam kasayı açacamğım takacağım derken ooo bir sürü iş üşeniyorum ya
Ryan_KyKlopS çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-05, 12:23   #3 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13
tek çözüm cd ye yazdırman olacak.başka çözümü yok.bi daha oyunu indirirken dvd sini indir.o zaman direk hdd den kuruluyor
freeman1209 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-05, 12:28   #4 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
freeman1209 tarafından iletildi.
tek çözüm cd ye yazdırman olacak.başka çözümü yok.bi daha oyunu indirirken dvd sini indir.o zaman direk hdd den kuruluyor
hocam başka yolu yok mu eminmisin ?dvd diyorsun güzel diyorsunda bunu bile bulmam o kadar zmanımı aldı bide onla mı uğraşayım yani buunu bulduğuma şükrediyombide kaç gecedir bekliyom inecek die.
Ryan_KyKlopS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-05, 12:40   #5 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
her iki cdninde içeriğini tep bir klasöre kopyalayarak oyunun setupını çalıştırmayı denedinmi?

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-05, 12:47   #6 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
diablo tarafından iletildi.
her iki cdninde içeriğini tep bir klasöre kopyalayarak oyunun setupını çalıştırmayı denedinmi?
aynı isimde dosyalar var nasıl olacak ki o yani diğerini bozar.yinede deneyeyim
edit:dosyayı bozdum bidaha çıkartacağım

edit:başkada yolu yok gibi gözüküyo cdrw den başka offf off neyse yinede saolun arkdaşlar

En son Ryan_KyKlopS tarafından düzenlendi: 30-07-05 saat 12:53
Ryan_KyKlopS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-05, 12:49   #7 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
aynı isimli dosyalar varsa ve önemli dosyalar ise olmaz zaten ...
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-05, 21:35   #8 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
ewettttt sorunu çözdüm arkdaşlar yinede diablo hemen hemen senin dediğine geldik ama bi yeri atlamışım.cd1 in klasöründen oyunu kurmaya başladım ve cd2yi istediğinde cd1in klasörünün içine(oyunu kurmaya başladığım klasör)cd2nin dosyalarını yapıştırdım.her ne kadar aynı isimli dosya olsada içeriğini değiştirdiği için kuruluma deavm ettiyardımlar için teşekkürler arkdaşlar..
Ryan_KyKlopS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Bir yerde takıldım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Intel Pentium M @ Desktop – Gerçek bir alternatif mi? meke İşlemciler 18 10-01-06 11:31

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 05:20.