Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Güvenlik »

A fatal error in IE

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Güvenlik forumu altında A fatal error in IE başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "A fatal error in IE has occured at 0028:C0011E36 in VXD VMM<01> + 00010E36. Error was caused by Trojan-Spy. HTML.Smitfraud.c ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-08-05, 09:49   #1 (permalink)
rezaki
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.08.04
A fatal error in IE

A fatal error in IE has occured at 0028:C0011E36 in VXD VMM<01> + 00010E36. Error was caused by Trojan-Spy. HTML.Smitfraud.c

* System can not fonction in normal mode. Plase check you security settins.

* Scan your PC with any availle antivirus / spyware remover program to fix the problem

Bilgisayar açılınca yukardaki yazı le beraber Outpostupdate, KERNELL32.DLL içinde bir hataya neden oldu. diye bir popup penceresi çıkıyor.

Arkadaşlar bilgisayarı açınca bu uyarı çıkıyor sistem dormal çalışıyor ancak Internet explorer'i açınca adres satırında about:blank yazıyor ancak Serch for... diye bir sayfa ve pop up lar açılıyor.

Spyware doctor ile tarattım bir sonuç alamadım. problemin kaynağı ve çüzümü hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
Teşekkür ederim

En son rezaki tarafından düzenlendi: 22-08-05 saat 10:07
rezaki çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-05, 21:49   #2 (permalink)
rezaki
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.08.04
Windowsu yeniden üzerine kurmak istedim ve BOS dan BOOT ayarını CDROM yapıp çıktım ama şimdi BIOS media hatası verdi HDD yi göremedi ve PC yi kapatıp açınca hiç tık yok Bunun bir çaresi yokmu?
rezaki çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-05, 22:15   #3 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
ie başlangıç sayfası dieybforumda arattırısanız ve spy diye arama yapotırısanız sorunuzun cevabını bulursunuz.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:58.