RAymon lafım sanaraymon4 tarafından iletildi.
Bu bilgisayarin adminastoru mcafee deil yeni gelme yetme bir mcafee için kac yıllık dostum flashgeti sildirmem ben
![]()
Alwill Avast!
BitDefender
CA eTrust EZ Antivirus
Dr.Web
Eset NOD32
F-Prot Antivirus
F-Secure Anti-Virus
G DATA AVK AntiVirusKit
GriSoft AVG Anti-Virus
H+D EDV AntiVir
Kaspersky Anti-Virus
McAfee VirusScan
Norton AntiVirus
Panda Antivirus
Trend Micro PC-cillin
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda ANTİVİRÜS ANKETİ (Ekim 2005) başlıklı konu tartışılıyor; raymon4 tarafından iletildi. kerio 4.2.1'i indirebilirsin. ayrıca, antispywre modülü kuruluysa, flashget'i hala nasıl uçurmadı RAymon lafım sana Bu bilgisayarin adminastoru ...
RAymon lafım sanaraymon4 tarafından iletildi.
Bu bilgisayarin adminastoru mcafee deil yeni gelme yetme bir mcafee için kac yıllık dostum flashgeti sildirmem ben
![]()
Aynı yazılımlar ile (sanırım daha önce onu kullanıyordun) Kaspersky ile sorun çıkmadı mı?Nachdenklich tarafından iletildi.
McAfee ile Flashget arasındaki sorunu çözmek için ne yapacağınız forumda yazmıştım. Biraz araştırırsanız bulacaksınız.Nachdenklich tarafından iletildi.
McAfee Virusscan Enterprise v8.0i ve Flashget Sorununun Çözümü
Çıkmadı KAsperskyde gariptir hiç bole uyum sorunları yaşamamiştim.BAkalım artik butun guvenlık yazılımlarını uninstall ettimTeknO tarafından iletildi.
O zaman helal Kaspersky'a. Demekki senin için "doğru olan alternatif" Kaspersky ile Agnitum Outpost gibi duruyor. Dediğim gibi herkese göre "en doğru" olan değişiyor.Nachdenklich tarafından iletildi.
Bakınız;
örnek-1; @r2&d2,
örnek-2; @Nachdenklich
ya mcafee ye ilk kurduğumda bende çok boğuşmuştum ama baya çabuk ısındım...Nachdenklich tarafından iletildi.
şu arayüz daha renkli olsa daha iyi olacak... (taka taka onu taktım ne yapim)![]()
Şu an için ole gozukuyor.SOn defa daha şansımı deniycem.YOksa donucem peki agnitum yerine kerioyu tercih etsem kaspersky yanina.Raymon ya valla dediğin gibi çok renksızTeknO tarafından iletildi.
.NE kdr cok onemlı olmasada goz zevkıde onemlı tabiki
Edit:Anladığım kadarıyla mcafeeden yana şansım yok .KAsperskye donus yapma zamanı geldi gibi gozukuyor
En son Nachdenklich tarafından düzenlendi: 09-29-2005 saat 20:55
kerio yerine agnitum tercih etme bea
kasmıo ama testde 21 tanemi civarında farklı düzeyde test vardı.. 5ini geçmiş![]()
Bana ne keriodan nede mcafeeden fayda var bugun annadım.BEn eski guvenlık sistemime geri doneyım en iyisi
Birde birileri (kendisi hoca imiş!) bir mega antivirüs testi yapmış;
http://www.overclockers.com/articles1260/
![]()
(Kaynak ve test metodolojisi belirsiz olduğundan sonuçlara körü körüne güvenmeyin)
Amaç arşiv olsun![]()
Alttaki linkte yeralan 8 dosyayı ayrı ayrı download edin.
Download ettikten sonra hiçbirşey yapmanız gerekmiyor.
- download edip diskin üzerine yazıldıktan sonra da antivirüs sessiz sedasız kalmış ise başarısız demektir. 1/2 dk bekleyin.
- ZIP'leri açmaya çalışmayın, antivirüs yazılımın o hali ile tesbit etmesi lazım. 1/2 dk bekleyin.
- Ekrana text çıkmış ve bunu tesbit edememiş ise başarısız demektir. 1/2 dk bekleyin.
- alt sıra SSL ile test yapacağınız yerdir, gelen güvenlik penceresini onaylayın, sertifikayı kabul edin.
Bu download sırasında veya download bittiğinde antivirüs yazılımınız farkına varıp virüs uyarısı verip, sildimi? Yani sekizin kaçını tesbit etti?
http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm
NOD32 2.50.25 1.1237 ile sonuçlar;
eicar.com = +++
eicar.com.txt = +++
eicar_com.zip = ---
eicarcom2.zip = ---
SSL eicar.com = +++
SSL eicar.com.txt = +++
SSL eicar_com.zip = ---
SSL eicarcom2.zip = ---
Sonuç = 4/8 = %50 başarı. özellikle ZIP'lerde çaktık.
Sıra sizde, amaç aktivite olsun![]()
Asıl soru şu; 8'de kaç?Prototip tarafından iletildi.
bunu denemiştim baya bi önce, mcafee indirtmiyo diye hatırlıyorum.