Autorun.inf Virüsü yardım bitürlü silemiyorum lütfen yardım
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda Autorun.inf Virüsü yardım bitürlü silemiyorum lütfen yardım başlıklı konu tartışılıyor; avast antivirüs kullanıyorum flash disk takınca autorun.inf virüs uyarısı alıyorum ama bitürlü silinmiyor gizli klasörler falan görülüyor herşey yolunda bitek ...
Autorun.inf Virüsü yardım bitürlü silemiyorum lütfen yardım
avast antivirüs kullanıyorum flash disk takınca autorun.inf virüs uyarısı alıyorum ama bitürlü silinmiyor gizli klasörler falan görülüyor herşey yolunda bitek usb flashdisk veya telefonu pc ye bağladımmı uyarı veriyor format attım işe yaramadı çoğu autorun.inf silici programlar bat dosyaları denedim yine olmuyor %100 çözüm varmı bu virüse karşı?
Ynt: Autorun.inf Virüsü yardım bitürlü silemiyorum lütfen yardım
ejderfunk tarafından iletildi.
combofix denedim güvenli modda dahi denedim ama sonuç aynı acaba flash disk içinde olmadanmı denemek lazım? son ra takınca yine virüs bulaşacaktır
O zaman diğer önerileri dinle.. Ayrıca tarama yaparken virüslü olduğundan şüphelendiğin bütün parmak bellek yada hafıza kartları bilgisayara takılı olsun..
BenCesur tarafından iletildi.
O zaman diğer önerileri dinle.. Ayrıca tarama yaparken virüslü olduğundan şüphelendiğin bütün parmak bellek yada hafıza kartları bilgisayara takılı olsun..
çok denedim tüm yolları denedim ama nafile bence bu yeni bir virüs çaresi yok daha
Comodo internet security yükle. Aynı sorun bendede vardır . Bir türlü silemiyordum. HEm ücretsiz hemde çok kaliteli. Sildikten sonra bana dua edeceksin dene ver. İyi çalışmalar.
Kaspersky, bu durumların çoğunu siliyor, ancak windows altında çalıştığı için, o esnada çalışan virüsleri silemiyor.
ComboFix gibi temizleyiciler, çok az virüs siler, ama çalışma biçimleri özeldir, windows başlamadan silme işlemine geçerler ve virüs aktif olmadan virüsü silebilirler.
Challenqer-08 tarafından iletildi.
Flash'taki önemli dosyaları bilgisayarına kopyala sonra biçimlendir.Ondan sonra ComboFix'i çalıştır.Olmazsa demiyorum çünkü öyle bir şansı yok..
Bu virüs sadece parmak bellekte olmuyor.. Eğer bir parmak bellekte yada hafıza kartında varsa onu hangi bilgisayara takarsan tak eğer koruma yoksa anında o bilgisayarada bulaşıyor..
Kısacası aynı anda hepsinden temizlemek gerekiyor..
Dosya yedeklemek sorunu çözmüyor.. En kolay yöntem şüpheli hafıza kartı , harici disk ve parmak bellekleri bilgisayara takıp hepsi takılıyken ComboFix i çalıştırmak.. Daha sonrada maknaya kaliteli bir virüs programı yüklemek..
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Bu dosyayı indirip sadece açın çıkan bir kaç soruya ok deyin bu illetten kurtulun..
Eğer herhangi bir flash bellek veya hafıza kartı takarsanız da kartı veya flash belleği açmadan bu programı çalıştırıp açın .
Şidetle tavsiye ederim..
bu programı çalıştırdıktan sonra C diskini açıp bakın bakalım bütün gizli dosyalar orada olacak hepsini silebilirsiniz.