+ Cevap Yaz
Sayfa 3, toplam 4
İlkİlk 1 2 3 4 SonSon
Results 31 to 45 of 49

Avira 9 mu ? Kaspersky mı ?

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda Avira 9 mu ? Kaspersky mı ? başlıklı konu tartışılıyor; BenCesur tarafından iletildi. Yok öyle değil yaaa.. sadece burda değil.. diğer donanım sitelerindede bullguardı bilen kullanan yok..ama güvenlikle ilgili sitelerde ...

V.I.Member 2-RuN Avatar
    Katılım tarihi
    25.08.2008
    Nereden
    Adana

Ynt: Avira 9 mu ? Kaspersky mı ?

Alıntı BenCesur tarafından iletildi. Mesajı göster
    Yok öyle değil yaaa.. sadece burda değil.. diğer donanım sitelerindede bullguardı bilen kullanan yok..ama güvenlikle ilgili sitelerde tavsiye eden çok oluyor..

Bende diyorum ki sonuçta burası bilgisayarla ilgili bir ortam.. Arkadaşlar bunuda bir deneyin bakın bakalım gücü nedir sağlam koruma yapıyormu??? Bakalım en iyisi hangisiyse onu alalım yada ücretsiz varsa onu kullanalım... sonuçta milletin bilgisayarını bilmem ama benim bilgilerim bana göre kıymetlidir..Bir virüs yüzünden kaybetmek istemem..

Bu arada ücretsiz antivirüse pek güvenemem.. Artı güncelleme sırasında korsanı ortaya çıkaramayan antivirüse hiç güvenmem Çünkü onu yazan kişi uzman olsa önce kendi emeğinin güvenliğini sağlar.. Vee son olarakda dediğim gibi antivirüs programında ototmatik güncellemeyi kapatmaktansa hiç kurmamayı tercih ederim..

Ücret konusuna gelince yaklaşık 5/6 ay öncesine kadar ücretli kullanıyordum.. Ama süre bitti bende henüz almadım ve hep deneme sürümü kullanıyorum.. Süre bitince Windowsu yeniden kuruyorum ve yeniden kayıt oluyorum İşte bunu önleyemezler

son olarak bullguardın fiyatı kasperskyden daha ucuz.. Kav tek bilgisayar için 45/55 tl ama bulguard 3 bilgisayar için 45 tl..
    Valla gayet ucuzmuş.. Ben bir ara deneyeyim (Bullguard link PM pls), daha sonra beğenirsem hep onu kullanırım.. Ucuzmuş da mübarek..
    Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..

Moderator BenCesur Avatar
    Katılım tarihi
    11.09.2004
    Nereden
    Yoldayım şimdi. Yerim yurdum belli değil!

Alıntı 2-RuN tarafından iletildi. Mesajı göster
    Valla gayet ucuzmuş.. Ben bir ara deneyeyim (Bullguard link PM pls), daha sonra beğenirsem hep onu kullanırım.. Ucuzmuş da mübarek..
    Özel mesaja gerek yok.. illegal bişii yapmıyoruız :

Download a free trial of BullGuard Internet Security 8.5

Yaa bir ara birde COMODO vardı... hatta gönüllü kişiler yazıyordu sonra ne olduysa ücretliye ççevirdiler.. Herhalde uyanığın biri projenin üzerine yattı milletin emeğide boşa gitti Hatta Türkçe idi ilk başta.. sonra tr dil desteğide kalktı..

New Member
    Katılım tarihi
    13.12.2008

g-data ınternet securıty 2010 derım baska bır sey demem

Rookie Member
    Katılım tarihi
    01.07.2009
    Nereden
    İstanbul

Eğer PC ' Sağlamsa Kasmaz diyorsan Kaspersky Tercihimdir Yok ama Dersin Pc Ağır O zaman Nod32 . ikiside Güvenliği tamı tamına sağlıyor .

Member
    Katılım tarihi
    23.05.2007
    Nereden
    Istanbul

Bence Avira. Ücretsiz anti-virusler arasında yapılan testlerde Avira hep öndedir. Uzun bir süredir Avira kullanıyorum ve çok memnunum.

Cool Member pshero Avatar
    Katılım tarihi
    21.02.2009
    Nereden
    C:\Inetpub\wwwroot

Bitdefender Total Security 2009 kullanıyorum gayet memnunum ramden de fazla yemiyor en sevdiğim özeilliği kendini hissettirmeden PC yi herzaman taraması.Ayrıca çok ayrıntılı taratma seçenekleri vs. mevcut bi dene derim ben.

Member 8eliW Avatar
    Katılım tarihi
    06.02.2009
    Nereden
    Sapanca

(Edit:Geri alıyorum ben avirayı duymamışım). Avira ücretsiz internetten gelen virüsleri temizlemedikten sonra ne yapacak?? Ben yükledim günlerce boş boş durdu belkide virüste girmedi bilgisayarıma. Ama bu virüs programlarının beceremediği bişeyler hep oluyor. Bir aralar parite.b çıktı bi exeden siliyordu kaspersky ama bu virüs diğer exelerede kopyalanıyor. Sonra adamlar gitti onun için bi program yaptılar ücretsiz dağıttılar falan filan... Bullguard'ı deniyim belki o yarama merhem olabilir(teşekkürler BenCesur)

Senior Member eses10261026 Avatar
    Katılım tarihi
    12.12.2008
    Nereden
    Eskişehir

Bence kaspersky

Senior Member empe Avatar
    Katılım tarihi
    19.01.2008
    Nereden
    istanbul

Bence Kaspersky

New Member
    Katılım tarihi
    28.09.2009
    Nereden
    ankara

ne avira 9 ne kaspersky antivirüs programında tek çözüm eScan antivirüs programı denedim çok rahat kullanımı bilgisayarıda kasmıyo sizde deneyin bence

Silver Member mr.such Avatar
    Katılım tarihi
    18.10.2008
    Nereden
    N/A

Kaspersky
    Tüy Kalem Abanoz Kılıçtan Keskindir.

Cool Member Q-art Avatar
    Katılım tarihi
    13.05.2009

Kaspersky kullanıyorum memnunum denediklerimin arasında her yönüyle tercihim kasperskyden yana.
    Bu arada konu periyodik olarak hortlamakta.

New Member
    Katılım tarihi
    28.09.2009
    Nereden
    ankara

bence birde eScan antivirüs programını indirıp kullanmayı deneyin ne bilgisayar kasıyo ne de virüs bırakıyo ben memnunum arkiler tavsiye ederim

New Member
    Katılım tarihi
    28.09.2009
    Nereden
    ankara

bi öneri eScan antivirüs kullan bu problemlerin hicbiriyle karsilasmayacaksın ok

New Member
    Katılım tarihi
    28.09.2009
    Nereden
    ankara

arkadasım nod 32 ve kaysberkı bilgisayarı acayip kasıyo ben eScan antivirüs programı kullanıyorum oldukca rahat hıc hıssedılmıyo bıle bence dene

+ Cevap Yaz
Sayfa 3, toplam 4
İlkİlk 1 2 3 4 SonSon