Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda Avira 9 mu ? Kaspersky mı ? başlıklı konu tartışılıyor; BenCesur tarafından iletildi.
Yok öyle değil yaaa.. sadece burda değil.. diğer donanım sitelerindede bullguardı bilen kullanan yok..ama güvenlikle ilgili sitelerde ...
Yok öyle değil yaaa.. sadece burda değil.. diğer donanım sitelerindede bullguardı bilen kullanan yok..ama güvenlikle ilgili sitelerde tavsiye eden çok oluyor..
Bende diyorum ki sonuçta burası bilgisayarla ilgili bir ortam.. Arkadaşlar bunuda bir deneyin bakın bakalım gücü nedir sağlam koruma yapıyormu??? Bakalım en iyisi hangisiyse onu alalım yada ücretsiz varsa onu kullanalım... sonuçta milletin bilgisayarını bilmem ama benim bilgilerim bana göre kıymetlidir..Bir virüs yüzünden kaybetmek istemem..
Bu arada ücretsiz antivirüse pek güvenemem.. Artı güncelleme sırasında korsanı ortaya çıkaramayan antivirüse hiç güvenmem Çünkü onu yazan kişi uzman olsa önce kendi emeğinin güvenliğini sağlar.. Vee son olarakda dediğim gibi antivirüs programında ototmatik güncellemeyi kapatmaktansa hiç kurmamayı tercih ederim..
Ücret konusuna gelince yaklaşık 5/6 ay öncesine kadar ücretli kullanıyordum.. Ama süre bitti bende henüz almadım ve hep deneme sürümü kullanıyorum.. Süre bitince Windowsu yeniden kuruyorum ve yeniden kayıt oluyorum İşte bunu önleyemezler
son olarak bullguardın fiyatı kasperskyden daha ucuz.. Kav tek bilgisayar için 45/55 tl ama bulguard 3 bilgisayar için 45 tl..
Valla gayet ucuzmuş.. Ben bir ara deneyeyim (Bullguard link PM pls), daha sonra beğenirsem hep onu kullanırım.. Ucuzmuş da mübarek..
Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..
Yaa bir ara birde COMODO vardı... hatta gönüllü kişiler yazıyordu sonra ne olduysa ücretliye ççevirdiler.. Herhalde uyanığın biri projenin üzerine yattı milletin emeğide boşa gitti Hatta Türkçe idi ilk başta.. sonra tr dil desteğide kalktı..
Bitdefender Total Security 2009 kullanıyorum gayet memnunum ramden de fazla yemiyor en sevdiğim özeilliği kendini hissettirmeden PC yi herzaman taraması.Ayrıca çok ayrıntılı taratma seçenekleri vs. mevcut bi dene derim ben.
(Edit:Geri alıyorum ben avirayı duymamışım). Avira ücretsiz internetten gelen virüsleri temizlemedikten sonra ne yapacak?? Ben yükledim günlerce boş boş durdu belkide virüste girmedi bilgisayarıma. Ama bu virüs programlarının beceremediği bişeyler hep oluyor. Bir aralar parite.b çıktı bi exeden siliyordu kaspersky ama bu virüs diğer exelerede kopyalanıyor. Sonra adamlar gitti onun için bi program yaptılar ücretsiz dağıttılar falan filan... Bullguard'ı deniyim belki o yarama merhem olabilir(teşekkürler BenCesur)