Ne demektiger007 tarafından iletildi.
![]()
![]()
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda ÇOK ÖNEMLİ WINDOWS AÇIĞI başlıklı konu tartışılıyor; tiger007 tarafından iletildi. Sayende tesekkürler. Ne demek...
Ne demektiger007 tarafından iletildi.
![]()
![]()
sonunda microsoftun guvenlik yaması yayınladı... guncellemeyi unutmayın...
Microsoft ayın 10 dan erken yapamam demişti ama hızlı davrandı Bill abi.![]()
şu bahsi geçen yama nerde arkadaşlar?? PM den falan mı attınız birbirinize
arayan mevlaasınıda bulur belasınıda misali buldum... bill amca uğraştırdı gene şaheseri ile bizi...
INTEL P4 2800 (Prescott,800MHz,1MB,HT) / Themaltake CL-P0024(tower112) / GIGABYTE 8IP1000G(i865PE) / 2x512MB Hi-Level pc3200 DDR CL2.5 / Ati Radeon 9800Pro IceQ (BIOS MOD with 9800XT) / Lite-on DvD Yazıcı 4x / Lg 52x24x52 Cd-Rw / 17" Nec MultiSync V720 / 120GB seagate 7200rpm Sata Hdd / EASTERN 4+1 ses sistemi / Aopen H600 kasa /
www.doctus.net de var oradan inidrebilirsin
xp yi guncellemen yeterli arkadasın verdii linkte ki yama microsoftun kendi yaması değil eger xp yi guncellemekte sorun yaşıosan ozelden gelesin...
arkadaşlar microsoft resmi olarak yamayı çıkarttı ancak RESMİ YAMAYI YÜKLEMEDEN ÖNCE MUTLAKA ESKİ YAMAYI PROGRAM EKLE KALDIRDAN SİLİN
nasıl kendi yaması değil o sitedeki http://www.doctus.net/index.php?topic=813.0 bi tıkla bakalımzero-Q tarafından iletildi.
pardon yaa hiç dikkat etmemişiz veya çekmemiş anlaşılan ben de şimdi farkettim ee sende sorunun içinde önce bulamadım demişşin tabii insan yardım maksadıyla gerisini okumadan atlıyo sazan gibiaksak_ritim tarafından iletildi.
![]()
neyse buluğuna sevindim
bu açıklardan kaç kaç nereye kadar kardeslerim.. birazcık üzerlerine gidelim belki bi cozum yolu biz buluruz![]()
Bulan buluyo.. açık çıktıktan 4-5 saat sonra özgür bi yazılımcı yazdı yamasınıraymon4 tarafından iletildi.
tansu uyarmasin eski yamanin uzerine kuruyodum... yeni yamayi windows uptade sitesinde bulamadım.. manuel olarak indirdim... win. uptade sitesinde bulabildin mi tansu?