Kasperky bilgisayarı zorlar. Antivir öneririm. Bilgisayar iyiyse Kasperky öneririm. ZoneAlarm en iyi güvenlik duvarı. Spybot Search&Destroy da zararlıları siler. Tabii ki bir de Windows XP Service Pack tam koruma sağlar.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda Güvenlik Yazılımı ne Kullanayım??? başlıklı konu tartışılıyor; Kasperky bilgisayarı zorlar. Antivir öneririm. Bilgisayar iyiyse Kasperky öneririm. ZoneAlarm en iyi güvenlik duvarı. Spybot Search&Destroy da zararlıları siler. Tabii ...
Kasperky bilgisayarı zorlar. Antivir öneririm. Bilgisayar iyiyse Kasperky öneririm. ZoneAlarm en iyi güvenlik duvarı. Spybot Search&Destroy da zararlıları siler. Tabii ki bir de Windows XP Service Pack tam koruma sağlar.
Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
Haşaa yok üstad senin eline su dökemeyizBLACKandWHITE tarafından iletildi.
![]()
arkadaşlar herkese ilgisinden dolayı teşekkürler
kaspersky antivirüs + spy sweeper + ad-aware second
gayet güzel oldu ATOS-PORTOS-AREMİS gibi![]()
İmza Kuralları =)
DARTANYAN nerde? (Agnitum Outpost Pro 2.5) Eksik kalmış.ozracing tarafından iletildi.
![]()
Mcafee,ad-aware,microsoft antispyware we bir de anti-hacker programı ile bilgisayarınız koruma altında![]()
Bu arada Mcafee nin bir yerde anti-spyware yazılımını gördüm kullanan varmı?
http://www.mcafeesecurity.com/us/pro...vs_spyware.htm
birde bana laptopta kullanmak için bilgisayarı hiç kastırmayan( malum batarya yüzünden) güzel bir anti virüs öneririmisini birde firewall?
elimdeki orjinal mcafeeyi desktopta kullanıyorum laptopta demo sunu kullanıyordum ama süresi doldu.
ama bende 3 kardeş varTeknO tarafından iletildi.
![]()
eyvallah
valla yok haberim ama kullanan olursa söleyiversinpegasus01 tarafından iletildi.
Tekno senden ricam olucak..
Mcafe 2006 suite kurdum fakat bluetooth çalışmaz oldu.. Doya göndermeme yada almama izin vermiyor.. Mcafee'nin çalışan herşeyini disable ettim. Yine olmadı..
Uninstall edince düzeliyor..Sorun nerden kaynaklanabilir sence ??
Sevgili @chirkin; yazdığın mesaj çok eski bir konunun sonuna gelmiş ve konu ile de çok alakalı olmamış. Bu konuyu yeniden canlandırmayalım bence.chirkin tarafından iletildi.
Bahsettiğin sorun ile ilgili olarak yeni bir konu açar, sorununu detaylı olarak açıklar ve sana akıl verebilmemiz için McAfee personal firewall ve bluetooth ayarları ile ilgili ekran görüntülerini koyarsan çok daha iyi olur.
Sağlıcakla kalın.
Ana sistemde Nod32+Kerio+Ewido Diğer sistemde tek başına Nod32 kullanıyorum.Hiç bir sorun ile karşılaşmadım her iki sistemde...
MCSD.NET CRM 3.0 // MCSE +M +S
---------------------------------------------------
Yazılım Uzmanı // Sistem Uzmanı
nod32 mi? o sadece virüs temizleyici değil aynı zamanda bi sistem katili. virüsü temizleyemedim, bari .exesini sileyim mantığında o herif (kendi .exeleri ve windows sistem dosyaları da dahil). aman uzak olsun... @idea bence sende en kısa zamanda vaazgeç ondan !
kazıkçı kalitesiz avea ve kazıkçı tekel telekom'a her zaman HHHHHHAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR !!!
NOD32'yi bende kullanıyorum ama maalesef iş virüslü dosyadan virüsü temizlemeye geldiğinde dosyayı genellikle "komple" siliyor, bazende bu yüzden bilgisayar üzerindeki çok önemli dosyalar kayıp olabiliyor ve bilgisayar sapıtabiliyor.lazaRus tarafından iletildi.
Bu yüzden NOD32 kullanıcılarının NOD32 ayarlarını çok dikkatlice yapmaları ve mutlaka tüm ayarlar içindeki "Copy to Quarantine" seçeneklerini işaretlemeleri gerekiyor. Bu çok çok önemlidir.
Doğru ayarları yaparsanız başınıza gelebilecek olumsuzluklardan daha az etkilenirsiniz.
Şuan kadar temizleyemediği virus ile karşılaşmadım gibi bir çok olumlu yönünü gördüm değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum.Tam aksine tavsi olarak kulladığım bir yazlım.Hatta okulumuma bile yüklettim Nortonun bulaşmasını önelyemediği virus ve temizler ikende bütün exe siliyordu ki Nod32 exe silmeden temizlediği gibi bir daha o viruse rastlanmadı.lazaRus tarafından iletildi.
Hakklı olabilirisn Nod32 kurlum sonra bir çok ayarı var ve bu ayarlar tam yapılmadığından tam verimli bir şekilde çalışmaya bilir.Kurulum ayarlarını bir konu olarak bir açayım isterseniz oradan bir bakın kurlum ayarlarına...TeknO tarafından iletildi.
NOD32'nin doğru bir şekilde ayarlarının yapılması ile ilgili olarak yabancı bir forumdan link vereyim; (bu linkte yazılanlar yeni sürümler ile birlikte sürekli güncellenmektedir)iDEA tarafından iletildi.
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509
Siz isterseniz burada anlatılanları türkçeleştirin ve forumda bir başlık altında yayınlayın. (resimleri ile)