Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Güvenlik »

internet explorer ve internet sorunu

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Güvenlik forumu altında internet explorer ve internet sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar masaüsütümde Click Me! diye bir simge oluştu ve silemiyorum ne yapsam ayrıca bununla birlikte internete her girişimde ingilizce olarak ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-04-05, 14:12   #1 (permalink)
F®eE_boY
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.10.04
Nereden: Niğde
internet explorer ve internet sorunu

Arkadaşlar masaüsütümde Click Me! diye bir simge oluştu ve silemiyorum ne yapsam ayrıca bununla birlikte internete her girişimde ingilizce olarak uluslararası olarak ücretlendirilecek bir bağlantı yapılacak,kabul ediyor musunuz gibi bir yazı çıkıyor.Bunu nasıl silebilirİm?

Bir de internet explorer kullanamıyorum hemen kapanıyo hata verip ya da kitleniyor yaaa,acayip sinirim bozuluyo,kaldırıp yeniden kuramıyorum,onaramıyorum,nasıl düzeltebilirm..Olmazsa netscape dışında kullanabileceğim browser var mı?Varsa nereden yükleyebilirim? (Firefox mesela?? )

Çok teşekkürler!!
F®eE_boY çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-04-05, 23:06   #2 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
dial up bağlantımı kullanıyorsun galiba anladığım kadarıyla dialer olabilir veya sadece bir popup sayfa da olabilir.
neyse sen bilgisayarı adaware ve spy sweeper ile tarat yine başlat çalıştıra msconfig yaz burada başlangıç bölümünde bilmediğin uygulamaların hepsinin işaretini kaldır ya da hepsinin işaretini kaldır.
yine program ekle kaldırdan varsa senin kurmadığın bir program onuda kaldır.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-04-05, 23:15   #3 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk klasörü içinde Rasphone.pbk adlı bir dosya olması gerekiyor bu dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden salt okunuru seçersen bu dosya üzerinde herhangi bir yalım değişiklik yapamaz ve yabancı bir numaranın çevrilmesini engellemiş olursun.
mysterious_man çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-04-05, 22:47   #4 (permalink)
yuh
Rookie Member

Katılım tarihi: 03.07.04
Nereden: ANKARA
free boy bılgısayarını safe mode da acıp sılmeyı oyle bır dene lutfen...
yuh çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-04-05, 13:35   #5 (permalink)
F®eE_boY
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.10.04
Nereden: Niğde
Teşekkürler arkadaşlar!
F®eE_boY çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

internet explorer ve internet sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Mozilla Firefox Hakkında Herşey... TeknO Önemli Konular! 361 25-10-08 12:58
internet explorer bazi sayfalari acamama sorunu.. umt Genel(OS) 4 06-08-05 22:42
internet terimler volkanslim Genel(internet) 8 25-07-05 20:28
Lütfen Yardım!! Internet Explorer tarayacısı sorunu!! furkan35 Genel(internet) 2 21-03-05 03:01
internet explorer sorunu insom Genel(OS) 4 22-07-04 21:07

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 11:53.