Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda itiraf:panda antivirus 2005!!! başlıklı konu tartışılıyor; evet arkadaşlar..doctus.net ten de yorumlara baktım ve aynı fikirde olduğumu hissettim.size deli olduğum bir noktada açıklamada bulunucam.
panda a.v titanium ...
evet arkadaşlar..doctus.net ten de yorumlara baktım ve aynı fikirde olduğumu hissettim.size deli olduğum bir noktada açıklamada bulunucam.
panda a.v titanium 2005 tam anlamıyla cpu-sistem kaynağı düşmanı.panda av nin pavfires.exe dosyası yani firewall dosyası, pc nin işlemcisi nekadar güçlü olursa olsun(bende 2.4 ghz..) pc nin işlemcisinin %100 çalışmasına sebep oluyor .
ve artık öyle haddeye geldiki dinlediğim müzikte bile kesintilere sebep oldu bu pavfires.exe dosyası! ve bende deli olup windows sp2 firewallını active ettim panda firewall ı disable ettim.ayrıca panda sanal bellek ve ramleri(512 mb ram..) gereğinden fazla dolduruyor! hele birde update olduktan hemen sonra 3 dakka boyunca pc-cpu yu öyle bir haşlıyorki sormayın gitsin(yanlız bırak pc yi git yaa)
yani sistem kaynaklarını aşırı sömürüyor ! hemde nortondan bile daha fazla!!! ben ettim bi hata sakın siz etmeyin uzak durun şu pandadan! bu yazımı bir panda tester dan ibret olarak algılayın..f-secure oem yeni tercihim gibi ama hala kararsızım,mcafee de yuksek ihtimal..
mcafee enterprise 8,0i muhteşem şeyler yapıyor ahanda adres buradaki liklerden yükle yalnız enterprise dan sonra heme pacth 11 kurki sorun olmasın
üstünede spy modüle kur gel keyfim gel http://www.doctus.net/index.php?topic=30.0
mcafee enterprise 8,0i muhteşem şeyler yapıyor ahanda adres buradaki liklerden yükle yalnız enterprise dan sonra heme pacth 11 kurki sorun olmasın
üstünede spy modüle kur gel keyfim gel http://www.doctus.net/index.php?topic=30.0
saolun beyler bu linklen yukluyorum.aman millet panda ayusuna yakayı kaptırmayın!!