Anket sonuçlarını göster: Sizce En İyi Anti-Virüs Yazılımları Hangileridir ?

Oy kullananlar
306. Bu ankette oy kullanamazsınız.
  • AntiVir

30 9,80%
  • Avast!

34 11,11%
  • AVG Anti-Virus

16 5,23%
  • BitDefender Anti-Virus

12 3,92%
  • Doctor Web (Dr.Web)

1 0,33%
  • Eset NOD32

26 8,50%
  • F-Prot Anti-Virus

10 3,27%
  • F-Secure Anti-Virus

11 3,59%
  • Kaspersky Anti-Virus

126 41,18%
  • McAfee VirusScan

44 14,38%
  • Norton Anti-Virus

58 18,95%
  • Panda Anti-Virus

20 6,54%
  • RAV Anti-Virus

1 0,33%
  • Sophos Anti-Virus

2 0,65%
  • Trend Micro PC-cillin

13 4,25%
Multiple Choice Poll.
Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 24
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon
Results 1 to 15 of 346

EN İYİ KİŞİSEL ANTİ-VİRÜS YAZILIMLARI ??? (Eski Anket KASIM 2004)

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda EN İYİ KİŞİSEL ANTİ-VİRÜS YAZILIMLARI ??? (Eski Anket KASIM 2004) başlıklı konu tartışılıyor; BU ANKET YENİSİ İLE GÜNCELLENDİĞİ İÇİN KAPANMIŞTIR YENİ ANKET İÇİN TIKLAYIN Değerli Arkadaşlar, Daha önce "Hangi Anti-Virüs yazılımını kullandığınıza" yönelik ...

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul

EN İYİ KİŞİSEL ANTİ-VİRÜS YAZILIMLARI ??? (Eski Anket KASIM 2004)

BU ANKET YENİSİ İLE GÜNCELLENDİĞİ İÇİN KAPANMIŞTIR
    YENİ ANKET İÇİN TIKLAYIN

Değerli Arkadaşlar,

Daha önce "Hangi Anti-Virüs yazılımını kullandığınıza" yönelik bir anket yapmıştım.

Şimdi ise sorumuz;
    Kullansanız da kullanmasanız da, bilgi veya tecrübelerinize göre, en iyi Anti-Virüs yazılımları hangileridir ?

Anket 15 seçenek ile sınırlandırıldığından, Anti-Virüs testlerinde çoğunlukla değerlendirilmeye alınan yazılımları koymaya çalıştım.

Birden fazla seçenek sunmamın nedeni ise, sadece tek bir Anti-Virüs yazılımın değil, birden fazla yazılımın en iyi Anti-Virüs yazılımları olduğunu düşünebilirsiniz. Ama sonuçta kaç tanesini işaretleyeceğiniz tamamen size kalmış.

Anketin sonucunda, bir veya birkaç yazılım çok daha fazla puan alıp, en iyi Anti-Virüs yazılımları konusunda bizlerin görüşlerini yansıtacaktır.

İlginize teşekkür ederim.
    Sevgi ve Saygılarımla,
    En son Bishop tarafından düzenlendi: 09-24-2005 saat 14:10 Sebep: BU ANKET YENİSİ İLE GÜNCELLENDİĞİ İÇİN KAPANMIŞTIR
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Rookie Member can_can Avatar
    Katılım tarihi
    18.09.2004
    Nereden
    Antalya

Command Antivirus veya Command ISSX

Bana göre Command Antivirüs. F-Prot Profosyonel'i yazan ekibin ürünü.
    Ramdan sadece 2 MB. Çalıyor.
    Auto Update. ve hergün güncelleniyor. Sezgisel tarama yapıyor. Mesela bu virüs galiba diyor, 1 gün sonra yeni update'inde hakikaten virüs olarak Adını koyup siliyor. 4 senedir kullanıyorum. ve bir çok arkadaşım kullanıyor.
    Simdi Command ISSX 'e terfi ettim, Antivirüs, Firewall, Spyware, Adware, içerik filitreleme, pop up bloker . Tüm bu görevleri 49 dolar gibi bir fiyata verebilen başka bir program var mı?
    Herkese tavsiye ediyorum.
    Bana göre 5 üzerinden 5 yıldız, b,r yıldızda benden etti 6 yıldız.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Power Member ozgura Avatar
    Katılım tarihi
    03.12.2003
    Nereden
    Århus / Danimarka
    Bence kaspersky umuldugundan fazlasini yapiyor..

Senior Member masterofminds Avatar
    Katılım tarihi
    11.03.2004

bence

bence eset nod32 nedne dıceksınız,oncelıkle bır dergıdekı ınceleme ye baktım ve gercekten en saglam arama motoruna sahıp oldugunu gordum ve ınandım,suanda norton la birlikte yuklu ancak nortonda su sorun var norton dosyayı bulduktan sonra eyer bır program calıstırıyorsa delete fail veriyor yanı manuel sılmenız gerekıyor.Bu da cogukes mumkun olmuyor ama nod32 vıruslu dosyayı buldugu anda kullandıgı programı kapatıp sılme ımkanı verıyor.sanırım marka olarak tanınmamıs olması populerligini azaltıyor ama ben hep demısımdır populer olan dııl ıs goren yazılımı kullanırım.Bırakın buda oyle kalsın
    [B]Ne Tek Ne De Son Seçenegimsin![/B]

Member Esprit Avatar
    Katılım tarihi
    17.08.2004
    Nereden
    BaNDırM@
    Bilgisayarımı aldığım dan beri Norton kullanıyorum.
    Hiç bi sorunum yok
    Herkes Kendi Stilini Yaratır Bu Bir Gerçek
    Dj Freestyle

Moderator Bishop Avatar
    Katılım tarihi
    29.12.2003
    Nereden
    İzmit
    Blog Mesajları
    1
    norton güsel bende onu kullanıyorum da, yanlız makinayı çok fazla kasıyor!
    Derin

Power Member heskin35 Avatar
    Katılım tarihi
    10.06.2004
    Nereden
    Balıkesir/İzmir
    Şahsen bende önceleri norton kullanmakta idim. Ancak boş yere makinayı kasması kaspersky' ya geçmemde büyük rol oynamıştır.
    Ayrıca bildiğim kadarı ile panda ve mcaffe de gayet iyi dir. Zaten hotmail bildiğim kadarı ile mail kontrollerinde mcaffe y kullanmakta.

Silver Member unicorn Avatar
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Ankara
    Alıntı TeknO tarafından iletildi.
    Değerli Arkadaşlar,

Daha önce "Hangi Anti-Virüs yazılımını kullandığınıza" yönelik bir anket yapmıştım.

Şimdi ise sorumuz;
    Kullansanız da kullanmasanız da, bilgi veya tecrübelerinize göre, en iyi Anti-Virüs yazılımları hangileridir ?

Anket 15 seçenek ile sınırlandırıldığından, Anti-Virüs testlerinde çoğunlukla değerlendirilmeye alınan yazılımları koymaya çalıştım.

Birden fazla seçenek sunmamın nedeni ise, sadece tek bir Anti-Virüs yazılımın değil, birden fazla yazılımın en iyi Anti-Virüs yazılımları olduğunu düşünebilirsiniz. Ama sonuçta kaç tanesini işaretleyeceğiniz tamamen size kalmış.

Anketin sonucunda, bir veya birkaç yazılım çok daha fazla puan alıp, en iyi Anti-Virüs yazılımları konusunda bizlerin görüşlerini yansıtacaktır.

İlginize teşekkür ederim.
    Sevgi ve Saygılarımla,

Computer Associates eTrust Antivirus en iyisi bence özellikle ağlarda server makineyeb özel server var clients içinde clients var

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı unicorn tarafından iletildi.
    Computer Associates eTrust Antivirus en iyisi bence özellikle ağlarda server makineyeb özel server var clients içinde clients var
    Arkadaşlar değerlendirmeyi lütfen "Kurumsal Çözümler" içinde düşünerek değilde "EV KULLANICILARI" için yapınız. Belki bunu daha başta belirtmem lazımdı. Şimdi bu firsattan istifade düzelteyim;

"EN İYİ KİŞİSEL ANTİ-VİRÜS YAZILIMLARI ???"

(Yanlış anlaşılmayı önlemek için MOD olan arkadaşların konu başlığında bu değişikliği yapmasını rica ediyorum, sadece "anti-virüs" değil de, "kişisel anti-virüs" dersek daha doğru olacak)

V.I.Member FAUST Avatar
    Katılım tarihi
    12.06.2004
    Nereden
    Karagümrük
    Evdeki pcde Karsperky işyerinde panda platinum

Silver Member unicorn Avatar
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Ankara
    Alıntı TeknO tarafından iletildi.
    Arkadaşlar değerlendirmeyi lütfen "Kurumsal Çözümler" içinde düşünerek değilde "EV KULLANICILARI" için yapınız. Belki bunu daha başta belirtmem lazımdı. Şimdi bu firsattan istifade düzelteyim;

"EN İYİ KİŞİSEL ANTİ-VİRÜS YAZILIMLARI ???"

(Yanlış anlaşılmayı önlemek için MOD olan arkadaşların konu başlığında bu değişikliği yapmasını rica ediyorum, sadece "anti-virüs" değil de, "kişisel anti-virüs" dersek daha doğru olacak)

iyide kardeşim bunu evdede kullanırsın clients olarak ne var yani

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı unicorn tarafından iletildi.
    iyide kardeşim bunu evdede kullanırsın clients olarak ne var yani
    Şirkette kullandığınızı evde kullanamazsınız diye bir şart yok. Ancak, kurumsal yazılımlarda genellikle antivirüs client'lar güncellemeleri şirket içindeki bir server'dan yapacak ve rapor ve alarmları ona gönderecek şekilde kurulurlar. Yani aslında kurumsal çözümlerde fonksiyonlar bölünür ve clientlara mümkün olduğu kadar çok fazla fonksiyon ve işlev yüklenmez, çok çekirdek fonksiyonlar bulunur sadece. Genelde gözlem ve raporlama araçları "virus control central" gibi adlandırılan başka bir üründe olur. Bu nedenle kurumsal bir antivirüs client ile personal antivirüs arasında fonksiyonlar bazında ciddi farklılıklar olabilir. BU yüzden olaya "Personal AntiVirüs" olarak bakmamız daha doğru olacaktır.

Power Member heskin35 Avatar
    Katılım tarihi
    10.06.2004
    Nereden
    Balıkesir/İzmir
    Tekno'nun belirttiği gibi antivirüs programları genelde personel ve server/client olarak piyasada bulunurlar. Yani arada önemli farklar mevcuttur.

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı masterofminds tarafından iletildi.
    bence eset nod32 nedne dıceksınız,oncelıkle bır dergıdekı ınceleme ye baktım ve gercekten en saglam arama motoruna sahıp oldugunu gordum ve ınandım,suanda norton la birlikte yuklu ancak nortonda su sorun var norton dosyayı bulduktan sonra eyer bır program calıstırıyorsa delete fail veriyor yanı manuel sılmenız gerekıyor.Bu da cogukes mumkun olmuyor ama nod32 vıruslu dosyayı buldugu anda kullandıgı programı kapatıp sılme ımkanı verıyor.sanırım marka olarak tanınmamıs olması populerligini azaltıyor ama ben hep demısımdır populer olan dııl ıs goren yazılımı kullanırım.Bırakın buda oyle kalsın
    NOD32 yaptığı işe göre en az kaynak tüketen bir antivirüs yazılımı olduğunu duymayan bilmeyen kalmadı. Ama sanırım, Dr.Web 'inde aynı çekirdekten geldiğini ve birçok yerde NOD32 ile kaynak kullanımı açısından aynı ayarda tutulduğunu, ancak virüs tesbit etme ve korumada daha başarılı bulunduğunu çok az kişi biliyordur. NOD32 'ye ilgi duyan arkadaşların bir de "Dr.Web" 'i araştırıp, incelemelerinin onlar açısından faydalı olacağını düşünüyorum.

Member jackjoker Avatar
    Katılım tarihi
    10.09.2004
    Nereden
    Ankara
    NOD32 kullaniyorum ve simdiye kadar mcaffe, norton dahil bir cok yazilimi kullandim. ama NOD32 den memnun kaldim. digerleri bazi durumlarda yari yolda birakirken hatta Norton yuklu makinada 6 trojani norton es gecmisken silip bunu kurdum ve gayet de basarili gordum. herkese tavsiye ederim. insanlarin yada baskalarinin yapmis oldugu testlerden ziyade kendiniz alin test edin ve kullanin. begenmezseniz kaybedeceginiz bir sey zaten yok.
    saygilar
    En son jackjoker tarafından düzenlendi: 10-15-2004 saat 00:50
    AMD X2 64 3800+/ ASUS N2N-SLI Deluxe / 2x1024MB KINGSTON Dual / ASUS 512MB 7950GT Extreme / 640GB SAMSUNG SATA II +WD EXT. / CREATIVE Audigy2 ZS / Creative Megaworks THX 550 5.1 / SAMSUNG 19'' 960BF LCD/COOLERMASTER Modlu/ TAGAN Easycon 530Watt PSU / LOGITECH G15

Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 24
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon