+ Cevap Yaz
Results 1 to 14 of 14

Kaspersky Anti-Virus

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda Kaspersky Anti-Virus başlıklı konu tartışılıyor; Kaspersky Anti-Virus tamam en iyiside hangi sürüm daha iidir.Bilgisayarı kasmaması ve güvanlik acısından????????????...

Cool Member
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    UŞAK

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus
    tamam en iyiside hangi sürüm daha iidir.Bilgisayarı kasmaması ve güvanlik acısından????????????

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı karaefe tarafından iletildi.
    Kaspersky Anti-Virus
    tamam en iyiside hangi sürüm daha iidir.Bilgisayarı kasmaması ve güvanlik acısından????????????
    "en iyisi" değil öncelikle, ama iyidir.
    Kasperksy antivirüs ürünleri içinde de "bence" "Kaspersky Anti-Virus Personal Pro Version 5.0.388" iyidir. http://www.kaspersky.com/productupda...link=169729871

Bilgisayarı kasmaması konusunda iyi değil tam tersine..............

Cool Member
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    UŞAK
    Alıntı TeknO tarafından iletildi.
    "en iyisi" değil öncelikle, ama iyidir.
    Kasperksy antivirüs ürünleri içinde de "bence" "Kaspersky Anti-Virus Personal Pro Version 5.0.388" iyidir. http://www.kaspersky.com/productupda...link=169729871

Bilgisayarı kasmaması konusunda iyi değil tam tersine..............
    PEKİ SANA GÖRE BİLGİSAYARI KASMAYAN AYNI ZAMANDA GÜVENLİK ACISINDAN MÜKEMMEL BİR ANTİ-VİRÜS BİLİYOR MUSUN?SPYWARELERDEN FALAN KORUIMALI...

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    PEKİ SANA GÖRE BİLGİSAYARI KASMAYAN AYNI ZAMANDA GÜVENLİK ACISINDAN MÜKEMMEL BİR ANTİ-VİRÜS BİLİYOR MUSUN?SPYWARELERDEN FALAN KORUIMALI...
    "En iyisi" demiyorum ona göre. Zaten hiçbir zaman demem. İhtiyaç ve şartlara şu "daha doğrusur" derim, genelleme yapmam. Bu işlerde Kral ve Kraliçe yok.

Senin isteklerine göre bence senin bir "NOD32 2.50.25" 'i bir denemen lazım. Yanına da "Kerio Personal Firewall 4.2.0.785" kur. Sonra konuşalım senle. Yorumlarını alırım. Güvenlik olarak sana sadece bu ikisi yeter, başka programlar kurup fazla kasmana gerek yok

İlave not: Bilgisayarı biraz daha iyi (orta sınıf 1 GHz ve üstü bilgisayar yeterli) olana "McAfee Virusscan Enterprise 8.0i" ile birlikte "McAfee Antispyware Enterprise 8.0" öneririm. Yanına firewall olarakta yine "Kerio Personal Firewall 4.2.0.785"
    En son TeknO tarafından düzenlendi: 09-09-2005 saat 03:59

Cool Member
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    UŞAK
    TAMAM ÇOK TEŞEKKÜRLER

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    TAMAM ÇOK TEŞEKKÜRLER
    "NOD32+Kerio" şeklinde bir süre test yap, sonuçlarını burda paylaş. İnsanlara faydası olur bu tür yorumların. Sonra olay ortalıklarda kalmasın

Cool Member
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    UŞAK
    elbette ki paylaşacağım suan bilgisayarda avast kurulu avast kurulalı spywarelerden kurtuldum diyebilirim ama makina kasıldı.gene spywarelerle ugrasmam değil mi??

Cool Member
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    UŞAK
    birde sana baska bişi sormak istiyorum sp2 nasıl bişi??kurayım mı sence??

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    AYRICA; bilgisayarım taş gibi, bellek gani, birde uçuyor valla kimse onu durduramaz diyenlere de; "Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388" ile "Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7.493.416" ve yanlarına "Lavasoft Ad-aware SE Professional 1.06" öneririm.

Hepsi bir arada internet security suite tarzı (antivirüs, antispy, antispam, firewall v.b. gibi hepsi birarada) bir yazılım alayım ama içinde her parçası çok güzel ve başarılı olsun diyenlere de "F-Secure Internet Security 2005" öneririm. Ayrıca, fiyatıda çok cazip OEM versiyonunu Türkiye'de resmen (kopya, korsan değil) 15 YTL altında bir fiyata alıyorsunuz. (iyi performanslı bilgisayar ister)

Benim reçeteler bu kadar.

Sağlıcakla kalın...
    En son TeknO tarafından düzenlendi: 09-09-2005 saat 04:16

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    birde sana baska bişi sormak istiyorum sp2 nasıl bişi??kurayım mı sence??
    Düşündüğün kabahat !!!

Cool Member
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    UŞAK
    teşekürler...

Silver Member sayborg2 Avatar
    Katılım tarihi
    06.08.2004
    Nereden
    Ankara
    Kaspersky'in en son beta sürümü daha az kasıyor ve bence daha iyi.

Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.

Moderator gOkO Avatar
    Katılım tarihi
    10.04.2004
    Nereden
    on hm multi cpu
    Blog Mesajları
    3
    AYRICA; bilgisayarım taş gibi, bellek gani, birde uçuyor valla kimse onu durduramaz diyenlere de; "Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388" ile "Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7.493.416" ve yanlarına "Lavasoft Ad-aware SE Professional 1.06" öneririm.

Hepsi bir arada internet security suite tarzı (antivirüs, antispy, antispam, firewall v.b. gibi hepsi birarada) bir yazılım alayım ama içinde her parçası çok güzel ve başarılı olsun diyenlere de "F-Secure Internet Security 2005" öneririm. Ayrıca, fiyatıda çok cazip OEM versiyonunu Türkiye'de resmen (kopya, korsan değil) 15 YTL altında bir fiyata alıyorsunuz. (iyi performanslı bilgisayar ister)

Benim reçeteler bu kadar.

Sağlıcakla kalın...
    adaware konusunda se yerine pro derim....ad-watch çok işe yarıyor....
    ERBAA'LI
    "TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"

Banned user raymon4 Avatar
    Katılım tarihi
    10.08.2005
    Nereden
    Bosphorus Lab
    bende kara kara düşünüyordum tekno hocam'da kav'dan cayanlardan mı diye

+ Cevap Yaz