Kaspersky Anti-Virus
tamam en iyiside hangi sürüm daha iidir.Bilgisayarı kasmaması ve güvanlik acısından????????????
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda Kaspersky Anti-Virus başlıklı konu tartışılıyor; Kaspersky Anti-Virus tamam en iyiside hangi sürüm daha iidir.Bilgisayarı kasmaması ve güvanlik acısından????????????...
Kaspersky Anti-Virus
tamam en iyiside hangi sürüm daha iidir.Bilgisayarı kasmaması ve güvanlik acısından????????????
"en iyisi" değil öncelikle, ama iyidir.karaefe tarafından iletildi.
Kasperksy antivirüs ürünleri içinde de "bence" "Kaspersky Anti-Virus Personal Pro Version 5.0.388" iyidir. http://www.kaspersky.com/productupda...link=169729871
Bilgisayarı kasmaması konusunda iyi değil tam tersine..............
TeknO tarafından iletildi.
PEKİ SANA GÖRE BİLGİSAYARI KASMAYAN AYNI ZAMANDA GÜVENLİK ACISINDAN MÜKEMMEL BİR ANTİ-VİRÜS BİLİYOR MUSUN?SPYWARELERDEN FALAN KORUIMALI...
"En iyisi" demiyorum ona göre. Zaten hiçbir zaman demem. İhtiyaç ve şartlara şu "daha doğrusur" derim, genelleme yapmam. Bu işlerde Kral ve Kraliçe yok.karaefe tarafından iletildi.
Senin isteklerine göre bence senin bir "NOD32 2.50.25" 'i bir denemen lazım. Yanına da "Kerio Personal Firewall 4.2.0.785" kur. Sonra konuşalım senle. Yorumlarını alırım.Güvenlik olarak sana sadece bu ikisi yeter, başka programlar kurup fazla kasmana gerek yok
İlave not: Bilgisayarı biraz daha iyi (orta sınıf 1 GHz ve üstü bilgisayar yeterli) olana "McAfee Virusscan Enterprise 8.0i" ile birlikte "McAfee Antispyware Enterprise 8.0" öneririm. Yanına firewall olarakta yine "Kerio Personal Firewall 4.2.0.785"
En son TeknO tarafından düzenlendi: 09-09-2005 saat 03:59
TAMAM ÇOK TEŞEKKÜRLER
"NOD32+Kerio" şeklinde bir süre test yap, sonuçlarını burda paylaş. İnsanlara faydası olur bu tür yorumların. Sonra olay ortalıklarda kalmasınkaraefe tarafından iletildi.
![]()
elbette ki paylaşacağım suan bilgisayarda avast kurulu avast kurulalı spywarelerden kurtuldum diyebilirim ama makina kasıldı.gene spywarelerle ugrasmam değil mi??![]()
birde sana baska bişi sormak istiyorum sp2 nasıl bişi??kurayım mı sence??
AYRICA; bilgisayarım taş gibi, bellek gani, birde uçuyor valla kimse onu durduramaz diyenlere de; "Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388" ile "Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7.493.416" ve yanlarına "Lavasoft Ad-aware SE Professional 1.06" öneririm.
Hepsi bir arada internet security suite tarzı (antivirüs, antispy, antispam, firewall v.b. gibi hepsi birarada) bir yazılım alayım ama içinde her parçası çok güzel ve başarılı olsun diyenlere de "F-Secure Internet Security 2005" öneririm. Ayrıca, fiyatıda çok cazip OEM versiyonunu Türkiye'de resmen (kopya, korsan değil) 15 YTL altında bir fiyata alıyorsunuz. (iyi performanslı bilgisayar ister)
Benim reçeteler bu kadar.
Sağlıcakla kalın...
En son TeknO tarafından düzenlendi: 09-09-2005 saat 04:16
Düşündüğün kabahat !!!karaefe tarafından iletildi.
teşekürler...
Kaspersky'in en son beta sürümü daha az kasıyor ve bence daha iyi.
Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
adaware konusunda se yerine pro derim....ad-watch çok işe yarıyor....TeknO tarafından iletildi.
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
bende kara kara düşünüyordum tekno hocam'da kav'dan cayanlardan mı diyeTeknO tarafından iletildi.
![]()