powerkey adında bi keylogger yükledim ancak hiçbiyerde bulamıyorum yeniden yüklemek istediimde zaten yüklü uyarısı verioyor. kısacası kullanamıyorum ve silemiyorum . yardımcı olursanız sevinirim ...
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Güvenlik forumunda keylogger kayıp :) başlıklı konu tartışılıyor; powerkey adında bi keylogger yükledim ancak hiçbiyerde bulamıyorum yeniden yüklemek istediimde zaten yüklü uyarısı verioyor. kısacası kullanamıyorum ve silemiyorum . ...
powerkey adında bi keylogger yükledim ancak hiçbiyerde bulamıyorum yeniden yüklemek istediimde zaten yüklü uyarısı verioyor. kısacası kullanamıyorum ve silemiyorum . yardımcı olursanız sevinirim ...
çok iyi yapmışsınız bravo...
bakın bir keylogger yüklemeden önce nasıl çalıştığını öğrenin o keylogger ın... bir tuş kombinasyonu ile görünür hale geliyordur ama ne olduğunu bilmiyoruz tabi... bir adet anti keylogger kurun sistemi taratın ondan sonra nasıl çalıştığını bildiğiniz bir keylogger kurun.
Bence Oracle.
yüklerken bişey girmemi istemişti unutmayın uyarısı wardı yanında ama tuş kombinasyonu olarak değildi bnde adımı yazdım onu bi şekilde biyere yazıp mı çağıracağım acaba ? fikriniz war mı ?? teşekkürler
hayır keyloggerlar belli bir tuş kombinasyonu ile kendilerini gösterirler ama kurulurken pek bunu söylemezler..... dediğim gibi önce bir antispy veya anti keylogger kurup onu kaldırın sonra başka bir tane kurun.
Kendim ettim, kendim buldum...
Gül gibi sarardım soldum...
Eyvah, eyvah...
![]()
3-4 tane anti spyware + anti keylogger denedim ama hiçbiri bulamadı ...en sonunda sistem geri yüklemeyi denedim .oldu şükü-r![]()
??? hangilerini kullandın ya? spysweeper ı tavsiye ederim bu konuda.. hatta spysweeper kurulu ve arkada çalışıyorken keylogger programlarının exe si bile çalışmaz...
Sevgili paranoyakX,
"Tanıdığı keylogger programlarının exe'leri çalışmaz" diyelim biz iyisi mi buna...![]()
onu da denedim yanlış hatırlamıyosam yükledim bulamayınca sildim yükledim sildim ... sinir oldum haliyle bulamayıncasağlam gizlenmişti heralde
![]()
@Orachima hayır abi öyle demiyelimbenim demek istediğim tanıdığı exeleri engeller falan diil. hatta dosyaya dokunmayabilir bile... exe yi açmaya çalıştığında "sistemde belirtilen bir aygıt çalışmıyor" hatasını alır. Tam olarak nasıl çalıştıklarını bilmiyorum ama her Keylogger sistemin çok belli bazı aygıtlarına ihtiyaç duyuyorlar sanırım ve spysweeper bu aygıtlar her ne ise onları kontrol altına alıyor direk ve exe leri tanımasa bile çalıştırmıyor.
![]()
Merhaba tekrar,
Keylogger yazılımlar sadece imzaya dayalı çalışmamaktalar, biliyorum ben de... Davranış analizi sonucu bazı çıkarımlarda da bulunabilir kullanılan tarama yazılımı, katılıyorum... Ama şu rootkit denilen nane o kadar garip bir şey ki... Adamlar boşuna demiyorlar "hiçbir tarama sonucu bulunamayan, tamamen görünmez trojan, keylogger vs. mevcuttur" diye... Tabii ki bu dediklerim parayla (binlerce dolar) satılan şeyler... Arkadaşın da o kadar para verdiğini sanmıyorum açıkçası, o nedenle mutlaka taramalar sonucu yakalanacaktır, haklısın... Ben sadece bu detaya dikkat çekmek istemiştim...
Sevgiler...
@Orachima
haklısın son söylediklerindeama evet o arkadaş o parayı vermemiştir
![]()
@paranoyakX,
Çok güldüm...Beleş etin yahnisi böyle olurmuş...
![]()