Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Güvenlik »

windows warning message uyarısı lütfen yardım

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Güvenlik forumu altında windows warning message uyarısı lütfen yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar pc ye virüs bulaştı.anti virüs proğramları ile temizledim.ancak makinam açılırken masaüstü gözükür gözükmez bir hata veriyor Büyük bir kare ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-10-08, 12:16   #1 (permalink)
mahmut44
New Member

Katılım tarihi: 26.09.08
Nereden: MARAŞ
windows warning message uyarısı lütfen yardım

Arkadaşlar pc ye virüs bulaştı.anti virüs proğramları ile temizledim.ancak makinam açılırken masaüstü gözükür gözükmez bir hata veriyor Büyük bir kare iiçinde Windows Warning Message Please active your anti virüs software clean your computer die bir şeyler yazıyor ve 2 saniyede res atıyor.xp onarım programları kullandım fakat bu yazıyı silemedim.bu hata nereden kaynaklanıyor.Sebebi ne olabilir lütfen yardım edin
mahmut44 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
güvenlik, sistem, virüs, xp hatası

Konu araçları

windows warning message uyarısı lütfen yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Windows Sanal Bellek Değeri En Düşük Uyarısı!!! onuryıldız Genel(OS) 9 07-07-07 00:28
Windows Başlangıcında Bulunan Trojan Uyarısı Burberrys Güvenlik 7 27-10-06 04:25
Ekran karmakarışık oluyor, CPU Warning, yardım lütfen mertop Genel 3 25-09-06 14:15
çok acil yardım lütfen :warning: snickers23 Anakart 1 03-08-06 10:59
windows güvenlik uyarısı... noel_baba_1903 Genel 2 01-09-05 09:25

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 05:34.