Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Güvenlik forumu altında yardıma ihtiyacım var başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "masaüstüne internet sayfası yapıştı yok edemiyorum artık masaüstü resmi yerine google search sayfası görünüyor...." şeklinde özetlenebilir....
değişmiyor mu? yani desktopa sağ tuş yapıp masaüstünden değiştiremiyor musun arka plan resmini? eğer değiştiremiyorsan, spy bot, adware ve antivirus yazılımlarının güncellenmişleriyle bi tarama yap derim.
bende benzerini yaşamıştım ad aware'in ilk kez yetersiz kaldığını görmüştüm, spyware 'ıda deneyebilirsin birde olmazsa windowsu güvenli kipte açıp öyle dene
Çözümü CoolFire yazmış ama bende Türkçe'sini yazayım Başlat>denetim masası>görüntü>masaüstü>masaüstünü özelleştir>web kısmında geçerli giriş sayfam kutusunu boşaltmalısın, görüntün kesin düzelir. Kesin çözüm bu, tabii sonrada antivirus ve antisapylar ile tarama yapmalısın...