hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

explorer'ın istediğiniz klasörü göstererek açılmasını sağlamak...

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki WinXP Tips&Tricks forumu altında explorer'ın istediğiniz klasörü göstererek açılmasını sağlamak... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "(bence) xp'deki en irrite edici değişikliklerden biri, 98'de alıştığımız ve bana kalırsa daha makul olan c: klasörünü gösterecek şekilde açılmaması. ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > WinXP Tips&Tricks

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 20-01-06, 00:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
npyx
Cool Member

npyx Avatar

Katılım tarihi: 20.07.05
Nereden: izmir
explorer'ın istediğiniz klasörü göstererek açılmasını sağlamak...

(bence) xp'deki en irrite edici değişikliklerden biri, 98'de alıştığımız ve bana kalırsa daha makul olan c: klasörünü gösterecek şekilde açılmaması. windows explorer'ın dilediğiniz klasör ile açılmasını sağlamak için:

1_ masaüstünde bir explorer kısayolu yaratın
2_ bu kısayola sağ tıklayın
3_ 'kısayol' tabına gelin
4_ 'hedef' kısmına ''C:\WINDOWS\explorer.exe /n, /e, c:\klasör adı'' yazın. elbette ''c:\klasör adı'' dizini yerine istediğiniz dizini yazabilirsiniz.

NOT: explorer'ın 'bilgisayarım'ı göstererek ve herhangi bir partisyonu genişletmeden açılması için aynı yere bu kez ''C:\WINDOWS\explorer.exe /n, /e, /select, c:\'' yazın.
npyx çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

explorer'ın istediğiniz klasörü göstererek açılmasını sağlamak... ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ŞİFRELİ KLASÖRÜ SİLMEYİ ENGELLEME? dremen Genel(OS) 0 06-06-04 20:31

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:21.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999