Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Linux »

Linux ile Flash, Dreamweaver, Photoshop, Kullanma

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Linux forumu altında Linux ile Flash, Dreamweaver, Photoshop, Kullanma başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhabalar, ben linux ta flash, dreamweaver, photoshop, fireworks kullanılabilirmi öğrenmek istiyorum. Bu programların linux ta kullanılan alternatifleri varmı? Varsa nelerdir? ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-08-04, 11:47   #1 (permalink)
hozdemir
Member

Katılım tarihi: 14.06.04
Linux ile Flash, Dreamweaver, Photoshop, Kullanma

Merhabalar, ben linux ta flash, dreamweaver, photoshop, fireworks kullanılabilirmi öğrenmek istiyorum. Bu programların linux ta kullanılan alternatifleri varmı? Varsa nelerdir? Mesela flash ın, dreamweaver ın, photoshop un alternatifleri nelerdir? Bir de eğer linux ta kullanılan alternatifleri varsa mutlaka alternatiflerinimi kullanmak zorundayız, yoksa bu programları linux altında da kullanabilirmiyiz?
hozdemir çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-04, 13:29   #2 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
şurdan bak istediğin programın karşılıklarına:
http://linuxshop.ru/linuxbegin/win-l.../table.shtml#1

windows programlarını kullanmak için wine emulatörü,oyunlar için winex var.ama hepsini çalıştırmıyor denemen lazım.
Indra çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:35.