Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Linux forumu altında linux.net başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Beyler Pc net yeni dergi piyasaya sürmüş linux.net bu ay 9 tane cd veriyor linuxla ilgili 10 ytl..." şeklinde özetlenebilir....
Bende alıcam ama sadece cd'ler için alıyorum. İçeriğine baktımda herzamanki anlatılar çözümler var. Driver update, Program kurulumu gibi. Bunlar zaten biliniyor (linux'la ilgilenenler bilir). Çok dağişik konular bekliyordum ama standart konular. Ama cd içeriği çok iyi sadece bu sebeple alınır. Bu derginin 2. sayısı ve dergi 6 ayde bir çıkıyor. Diğer sayısına göre çok daha fazla satılacağına inanıyorum bilinçli linux kullanıcısıda bayağı arttı ve ilgide linux'a her geçen gün artıyor.
valla şu gelecek'i alabilsem geçen ay iyiydi.Hiçbiyerde bulamadım internetten başka.Bu ay d&r 'a falan geldi.Mandrake linux , knoppix , suse 9.1 personal ve uygulamalar cd'si var.
__________________ Büyük Türk Milleti!
Atatürk için toplanalım!
Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluş idealini yaşatmak için,
Mustafa Kemal devrimine saldıran karanlık güçlere dur demek için,
Milletçe yabancı uşaklığına düşmekten kurtulmak için,
Tam bağımsız gerçekten demokratik Türkiye için,
Gazi Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluşçu saflarında toplanalım.!
Yaşasın Türkiye! Yaşasın yarının bağımsız Türkiyesi için mücadele!
Aslında ADSL bağlantısı olanlar rehatlıkla cd'leri indirebilirler. Ama bazende cd indirmek işkence olabiliyor. Linuxnet verdiği 6CD ile alınabilecek bir dergi. Ben 6CD yi internetten indirmek yerine dergiyi almayı tercih ediyorum ki verdiği araçlar cd'side çok hoş. Türkiye'deki ilk linux dergisi olması sebebi ile de biraz destek vermek için alıyorum dergiyi.
Dergiyi alanlar bilir tek bir reklam var dergide. Kağıt kalitesi o kadar iyi değil. Fakat içeriğini okuyunca bambaşka bir dünya ile karşılaşıyorsunuz. Uzun zaman sonra diğer dergilerden farklı yazılar okuyorsunuz.
Bir derginin yayın hayatını sürdürebilmesi için reklam alması zorunludur.
Linuxnet dergisi 6 ayda bir yayınlanıyor ama yeterli ilgiyi görürse aylık bir dergi olması kaçınılmaz.