hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Linux Sistem Yönetimi

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Linux forumu altında Linux Sistem Yönetimi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Linux Sistem Yönetimi (Gerçek Hayattaki Linux Problemlerine Çözümler) Açık Akademi yayınlarından bir kitap. İnceleyen var mı? Kitabın reklamı güzel de ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Linux

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 04-07-08, 14:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
ugc
Rookie Member
Bilgisayarım

ugc Avatar

Katılım tarihi: 03.10.06
Linux Sistem Yönetimi

Linux Sistem Yönetimi (Gerçek Hayattaki Linux Problemlerine Çözümler)
Açık Akademi yayınlarından bir kitap. İnceleyen var mı? Kitabın reklamı güzel de içeriği nasıl acaba.
ugc çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-08, 15:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
ugc
Rookie Member
Bilgisayarım

ugc Avatar

Ynt: Linux Sistem Yönetimi

kitabı aldım. Uygulamaları ve kodları yazmış adamlar. Çift ethernet işimizide buradan halledebileceğiz. Benim gibi grafik ekranda iş yapanlara tavsiye ederim.
Eski 21-07-08, 22:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
e-diablo
Moderator
Bilgisayarım

e-diablo Avatar

Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7

Arkadaşlar bu kitaplarda bulabileceğiniz bütün içeriği web üzerinde yarım saatlik bir arama ile bulabilirsiniz.
Eski 22-07-08, 12:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
ugc
Rookie Member
Bilgisayarım

ugc Avatar

İlginç yaklaşımlar ...
Forumu takip edenler bilir; linux konusunda ki sıkıntılarımı bu foruma da yazdım ve yardım istedim. İki hafta önce de bu "kitap nasıldır?" diye sormuştum. En sonunda dayanamadım satın aldım. İyiki de almışım.

Sorunları, yarım saatte çözebilmeyi ne çok isterdim. Ama olmuyor işte...
ugc çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-08, 09:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
e-diablo
Moderator
Bilgisayarım

e-diablo Avatar

Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7

Dün akşam bu konuya dört kez cevap yazdım dörtkez sildim. Cidden ne desem bir tülü karar veremedim. Vereceğim cevap öyle olmalıki hem sizin linux a olan ilginizi bitirmemeli hemde kırmadan doğru yolu göstermeli. Sanırım sabah sabah aklıma geldi.

Bu konuyla ilgili kendi hayatımdan örnek vermek isterim bnim işe girmek için hazırladığım cv min en altında şahsi özellikler yer alır ve ilk sırada bilgiyi nerden bulabileceğimi bilmek gibi bir özelliğim olduğundan bahseder bu hep patronların ilgisini çeken bir kelimedir. Nedeni basit bilgiyi bulmak garip değilmi adam bilmiyorda bir sorun olursa bilgiyi nasıl bulacağını mı biliyor. Hayır bilmediğimden değil ama ezberden hoşlanmadığımdan bu nedenle bilgiyi bulmak için konuyla alakalı google.com belgeler.org gibi siteler her daim okudupum takip ettiğim sitelerdir sonuçta beynimin belli bir kapasitesi var ve özel hayatım iş hayatım yaşantım bunun belli bir kısmını kapsıyor o nedenle herşeyi ezberlemeye çalışmak benim için yapılabilecek ilk hatadır. Bu nedenle ilk olarak olayın mantığını analamaya yönelik çalışma yaparım sonra uygulama bazlı çalışırım sonuç olarak daha fazla konuda aynı konu ile alakalı yazılımların hepsini kurma, senkronize etme, sorunsuz çalışmasını sağlama bakımı vs vs vs gibi durumlar ortaya çıkar bu şahsi felsefem yani ezberlemek yerine olayın mantığını kavra sonrasında çıkartılacak herşey zaten bu mantık üzerine kurulmuştur felsefesi bende hep kazanca dönüştü sizede tavsiye ederim.

Kitaplara para vermeyin demiyorum, ama bu bilgiler internette tonlarca iken boşuna para vermeyin diyorum. belgeler.org üzerinde bulunan linux sistem yöneticisinin el kitabı yada wiki üzerinde bulunan nasıl dökümanları hotforce ( ingilizce ama çevirisi kolay ) gibi siteleri takip edin.
e-diablo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Linux Sistem Yönetimi ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
kablosuz 3310 lcd yönetimi i-rot Genel 0 26-04-08 15:31
Ağ Yönetimi Axpirine Genel(OS) 2 20-02-07 22:22
Local Cooling (Sistem güç yönetimi) Blow-II Genel(OS) 10 06-12-06 08:57
Sevgili site yönetimi e-diablo hARDWAREMANIA 28 28-05-06 00:43
Red Hat Linux ta disk yönetimi nich@tine Linux 2 12-05-05 11:18

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:50.

Cyber Snipa Stinger