Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Linux »

Mandrake 9.1 Login Sorunu?

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Linux forumu altında Mandrake 9.1 Login Sorunu? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar mrb... dün mandrake 9.1 kurdum su bi zamanlar byte dergisi vermişti. ama benim kabızlıgıma mı geliyo nedir login olamıyorum ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-06-04, 11:27   #1 (permalink)
PHeNoMeN
Member

PHeNoMeN Avatar

Katılım tarihi: 22.02.03
Nereden: SeYHaN/ADaNa
onthe fire Mandrake 9.1 Login Sorunu?

Arkadaslar mrb... dün mandrake 9.1 kurdum su bi zamanlar byte dergisi vermişti. ama benim kabızlıgıma mı geliyo nedir login olamıyorum ne denediysem olmadı sorun ne olabilir?

login ekranı geliyo isim yazıyorum sifre yazıyorum login diyorum bi sallantı oluyo hooopp tekrar isin sifre istiyo??

ne is anlamadım yardımlarınız bekliyoum kolay gelsin hepinize
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-04, 13:37   #2 (permalink)
Max Payne
Silver Member

Max Payne Avatar

Katılım tarihi: 05.12.01
Nereden: İstanbul
Banada olmuştu böyle bir durum. Şifreye her türlü argüman eklemiştim. Örn: 1cZ54?8 gibi. Root şifresini öyle yapmıştım ve senin yaşadığın sorunu yaşadım. Daha sonra yeniden kurdum ve daha sade bir şifre denedim ve sorunum kalmadı. Şifreleri yazarken "*" şeklinde çıktığı için ne yazdığımı göremiyorum. Belki kurulumda klavye başka türlü tanınıpda yazdığımız karakterler başka yazılıyordur ve bu sorun ortaya çıkıyordur.

Ben sana şiddetle Mandrake 10'u tavsiye ediyorum.
9.1 bayaa bir eskidi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:19.