Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Linux »

Pardusta internete giremiyorum acil yardım

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Linux forumu altında Pardusta internete giremiyorum acil yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar pardusu dün kurdum internte giremiyorum forumda olan herşeyi denedim genede olmadı modem üst katta ben lan üzerinden bağlanıyorum..parsdusu acınca ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-06-06, 12:59   #1 (permalink)
sagopa_gfb
New Member

Katılım tarihi: 16.06.06
Pardusta internete giremiyorum acil yardım

arkadaşlar pardusu dün kurdum internte giremiyorum forumda olan herşeyi denedim genede olmadı modem üst katta ben lan üzerinden bağlanıyorum..parsdusu acınca tam ooarak nasıl bi ayar yapmam lazım modemim cnet.

ağ yapılandırmasına girdiğimde eternet kartımı görüyo bağlı gözüküo yeşil onay simgesi görünoyo acık yazıo ama olmuyo acil halletmem lazım yoksa tekrar windowsa döncem...şimdiden teşekkürlerrr
sagopa_gfb çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-06, 17:31   #2 (permalink)
oz1907
Member

oz1907 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.09.04
Nereden: İstanbul
ağ yapılandırmsında bağlantıyı kes deyip sonra tekrar bağlanmayı dene. bende de ilk kurduğumda bağlı görünmesine rağmen girmiyordu.
Eski 19-06-06, 16:17   #3 (permalink)
Predator
Rookie Member

Predator Avatar

Katılım tarihi: 09.05.06
Nereden: Ankara
İlk olarak dns ayarlarını kontrol et, Dhcp'den ip alıyorsan iptal edip manual değerlerle dene.
Predator çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-06, 00:48   #4 (permalink)
ferhat65
Cool Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.05.05
Nereden: istanbul
kardeş şuanda windowsdayım ama sana oalyı anlatiyim bended aynı sorun vardı ben şöyle çözdüm >>> pardus>komut çalştır>kdesu kwrite /etc/modules.autoload.d/kernel-2.6

bunu yaz sonra root şifreni gir açılan yerden en alta dmfe yaz en altta ne olrsa olsun herşeyin altına bunu ekle dmfe yi yani sonra kaydet çık modemin ayarlarını düzgün yaptysan bağlanman için sorun kalmayacaktır...kolay gelsin...Modem ayarlarını ayrntılı öğrenmek istiyosan msnme mail atabilrsin. malum msne girilmiyo.maille ulaşrsan yardmcı olurum....

İyi Akşamlar
Ali Ferhat Yazıcı
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:18.