Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

2. Hdd'imi Vista'da nasıl yapılandırabilirim?

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında 2. Hdd'imi Vista'da nasıl yapılandırabilirim? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selamlar bugun Vista 64 bit kurdum Makinede 2 tane seagate 160 gb hdd bağlı ikisinide sorunsuzca görüyor bir problem yok ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-09-07, 10:39   #1 (permalink)
wreath
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.08.07
2. Hdd'imi Vista'da nasıl yapılandırabilirim?

Selamlar bugun Vista 64 bit kurdum
Makinede 2 tane seagate 160 gb hdd bağlı ikisinide sorunsuzca görüyor bir problem yok fakat xp yüklü iken sadece birini yapılandırdım diğeri sadece bağlı şu an ikisinide ayrı ayrı kullanmak istiyorum 2. hdd'mi nasıl yapılandırabilirim.
wreath çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-07, 20:57   #2 (permalink)
justuur
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.09.07
Nereden: İstanbul
Cevap: 2. Hdd'imi Vista'da nasıl yapılandırabilirim?

yapılandırmak derken ? ben anlayamadım. Bilgisayarım'ın içinde görüyorsunda kullanamıyormusun
justuur çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-07, 21:00   #3 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

bilgisayarımdan disk yönetimine gelip yapılandırmak istediğin diskin üzerine gelip quick format dersen yapılandırılmış ve kullanılmaya hazır duruma gelir.

diablo şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-07, 21:10   #4 (permalink)
justuur
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.09.07
Nereden: İstanbul

yapılandırmadan kastı oysa yapılanmayan sürücünün üzerine sağ click>Biçimlendir de olur ama burada windows xp'den farklı bir durum yokki.
justuur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-07, 16:43   #5 (permalink)
AkrepmeN71
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.09.07
Nereden: Istanbul

Bilgisayarım>sağ tık >yönet > buradan disk yönetiminden format atıp, primary veya secondary yapabilirsin. (XP aynısı aslında...) umarım yanlış anlamamışımdır.
AkrepmeN71 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-07, 17:35   #6 (permalink)
sagopa1443
Member

sagopa1443 Avatar

Katılım tarihi: 05.08.06
Nereden: MARDİN
Ynt: 2. Hdd'imi Vista'da nasıl yapılandırabilirim?

ben hiç bişi anlamadım
sagopa1443 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-07, 19:53   #7 (permalink)
wwwengin
V.I.Member

wwwengin Avatar

Katılım tarihi: 10.02.04
Nereden: toprağın üstü arşın altında
Ynt: 2. Hdd'imi Vista'da nasıl yapılandırabilirim?

bilgisayarım sağ klik
sonra manege yada yönet i kilk
orada depolama yada stroge e bi kilik daha
sonra o takılı ama kullanamadığn hdd yi göreceksin gri renkte
ona bi sağ kilik seçenekler çıkacak oradanda format dersin bi güzel formatlar canavar gibi çalışır hdd.. yada ikiye ayırmak istiyorsan ikiye ayırrısın.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

2. Hdd'imi Vista'da nasıl yapılandırabilirim? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Vista'da oyun performansı - Vista Vs. Xp Blow-II Microsoft Vista 43 21-02-08 15:04
Oyunlardan ekran görüntüsü alma, kayıt yapma, FPS öğrenme Blow-II Oyunlar 29 07-12-07 14:54
divx alt yazılar nasıl ılave edılır veya alt yazılı nasıl seyredılır BEATSE Divx/DVD 11 27-11-07 03:39
Microsoft'tan, Vista'da Düşük FPS ve Çakılma Sorunları İçin Yeni Hotfix! Haberci HWM Haber 0 29-08-07 17:20
Vista'da ActiveSync problemi?? SaintSath Microsoft Vista 2 18-05-07 10:28

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:35.