Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

32 bit mi ? 64 bit mi ?

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında 32 bit mi ? 64 bit mi ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar belki çok basit bir çözümü vardır ama mazur görün ben bulamadım! Laptopu aldıgımda kurulu olan vıstanın kac bıtlık oldugunu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-02-08, 09:48   #1 (permalink)
aysberg
Rookie Member

aysberg Avatar

Katılım tarihi: 14.03.05
Nereden: İstanbul
Question 32 bit mi ? 64 bit mi ?

arkadaslar belki çok basit bir çözümü vardır ama mazur görün ben bulamadım! Laptopu aldıgımda kurulu olan vıstanın kac bıtlık oldugunu nerden ogrenebılırım? işlemcim 64 bitlik bi işlemci (AMD Turion 64x2) işletim sistemi vista home premium!

ve eger 32 bitlikse benim sistem 64 bitlik bi sistem kurdugum zaman benim kazancım ne olucak ?

SaygılaR!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 09:57   #2 (permalink)
OOG
Cool Member

OOG Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.01.06
Ynt: 32 bit mi ? 64 bit mi ?

Bilgisayarım'ı sağ tıkla ve Özellikler'i seç. Açılan pencerede Sistem Türü satırında sisteminin 32 bit veya 64 bit olduğu yazar.
OOG çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 10:02   #3 (permalink)
aysberg
Rookie Member

aysberg Avatar

offf bu ne acemiliktir! gözümden kaçmış ! tesekkur ederim arkadasim. peki ikinci sordugum sorunun cevabe sende mevcutmudur ?
aysberg çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 10:39   #4 (permalink)
DJ Waterfall
Moderator

DJ Waterfall Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.02.04
Nereden: Bir orada.. Bir burada...
Resimler: 28

64 bit sistemde performansın artr.. lakin donanımının 64 bi vista driverlarını bulmalısın

programların 32 bit olarak çalışacaktır 64 bite göre yazılmamışsa... uyumsuzluk sorunları olduğunu okuyorum bazı 32 bit yazılımlar/oyunlarla ama ben karşılaşmadım şimdiy kadar kullandıklarımda.. bir tek sorunum vr 64 bitle ilgili o da bahringer dj konsolum var onun 64 bit vista driverı olmadığı için onu çaıştıramıyorum.. bu da üreticiyle alakalı bir sorun tabii.. driverları yazıdığında onu d asorunsuz kullanancağıma inanıyorum...
Eski 15-02-08, 15:55   #5 (permalink)
aysberg
Rookie Member

aysberg Avatar

Post Ynt: 32 bit mi ? 64 bit mi ?

tesekkur ederim bilgilendirme için! acaba aranızda acer aspire 5520G notebook kullanıpta işletim sistemini vista nın 64 bitlik versiyonunu kuran varmı ? almayı düşünüyorum ama performansım kötü olucaksa bununla devam edecem mecburen.
aysberg çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:27.