Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

access denied

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında access denied başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "access denied ismi benim sabit sürücü yerinde yazıyor. girişe hiçbir şekilde izin verilmiyor. gerçi masaüstünden bilgilerime ulaşabiliyorum. ama disk üzerinde ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-08-08, 03:03   #1 (permalink)
billmece
New Member

Katılım tarihi: 22.08.08
Nereden: eskişehir
access denied

access denied ismi benim sabit sürücü yerinde yazıyor. girişe hiçbir şekilde izin verilmiyor. gerçi masaüstünden bilgilerime ulaşabiliyorum. ama disk üzerinde hiç bir değişiklik yapamıyorum. kopyalama yapıştırma veya taşıma dahil. sistem ile ilgili hiç bir değişiklik yapılamıyor. sanki diskin ismi çalınmış. isim olmadığı için hiçbir işlem yapamıyorum. please help me. yani imdaaat.(bilgilerimi başka bir diske nasıl taşıyabilirim. çünkü format atacağım. diski çıkarıp başka bilgisayara taktık sonuç değişmedi.) bi de vista home pre kurulu laptopumda. acaba pardus işe yarar mı. aynı anda ikisi de kurulu olabilir mi. nasıl yapmalıyım. ya da çare olur mu. bilgilerim çok önemli. kurtarmam lazım.
billmece çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 17:57   #2 (permalink)
heskin35
Power Member

heskin35 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.06.04
Nereden: Balıkesir/İzmir
Ynt: access denied

Yetkilendirme ile ilgili bi durum sanırım. Nasıl olmuş böle bişiy bende anlamadım.
Vistayı tam bilmiyorum ama güvenli kipte girmek gibi bir imkan varmıdır acaba orada hdd ile ilgili yeniden bi yapılandırma yapılabilir belki.
Eski 22-08-08, 18:02   #3 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 14

HP laptoplarda HDD 2 bölüm oluyor.C: sistem yüklü D: recover dosyaları yüklü ve işlem yapılamıyor.Böyle bir durum mu var yoksa C:'de mi kilitli?
Cole çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-08-08, 14:02   #4 (permalink)
billmece
New Member

hp değil benimki. dell inspiron. c: yok. yerinde access denied yazıyor. ayrıca bütün modlar ve komut istemi işe yaramıyor. belgelere ulaşıyorum ama değişiklik yapamıyorum. aktarma yaparken kaynak ve hedef kullanılıyor. benim kaynağın ismi yerel disk olması gerekirken access denied olduğu için işlem gerçekleşemiyor. sistem ile ilgili de bir değişiklik yapılamıyor. aynı sebepten olsa gerek. tşkkr
billmece çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-08-08, 14:04   #5 (permalink)
billmece
New Member

nasıl bir yapılandırma olabilir. ya da ne ile olacak bu yapılandırma.????
billmece çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
access, denied

Konu araçları

access denied ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Conflict: Denied Ops Çıktı freeman1209 Oyunlar 7 06-02-08 21:24
Access Point pasha99 Network 0 01-02-06 15:12
Access Hesaplama saltomer Genel(Code) 5 13-07-05 13:55
access Ryan_KyKlopS Web Programlama 0 14-04-05 16:25
HDD Access Modları??? safakhan Genel 2 31-03-04 22:07

Aranızda sır kalmasın!