Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

acer laptop u vistadan xp ye çevirmek

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında acer laptop u vistadan xp ye çevirmek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar aranızda acer laptopu olan varsa bılır acer artık yenı bır bılgısayarla drıver cd vermıyor bılgısayar vır program yuklemıs ondan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-08-08, 10:19   #1 (permalink)
gkhngzl
New Member

Katılım tarihi: 21.11.07
Nereden: istanbul
Exclamation acer laptop u vistadan xp ye çevirmek

arkadaslar aranızda acer laptopu olan varsa bılır acer artık yenı bır bılgısayarla drıver cd vermıyor bılgısayar vır program yuklemıs ondan yedek almamızı soyluyorlar yedek alınca da tum vıstayı yedek alıyor bende sadece drıverları yedek almasını cunkı hıc alısamadıgım vıstayı kaldırmak ıstıyorum bana nasıl yardımcı olursunuz acaba
gkhngzl çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 11:31   #2 (permalink)
pckopat_07
Silver Member

pckopat_07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
Resimler: 17
Ynt: acer laptop u vistadan xp ye çevirmek

driver meselesini bilmem ama aslında her laptopun yanında veriliyor diye biliyordum acer in sitesinde belki bu driverler vardır xp için ise bilg. xp cd sinden başlatıp vistalı diske format atıp kurulumu yapman yeterli...
pckopat_07 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 11:40   #3 (permalink)
cmd-fatih
Rookie Member

cmd-fatih Avatar

Katılım tarihi: 10.06.07
Nereden: Gebze

önce tüm driverlerini indir ardından formatla note... modelini söylersen driverleri bulmadanda sana yardımcı ola bilirim..
cmd-fatih çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 00:39   #4 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 6

Alıntı:
gkhngzl tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar aranızda acer laptopu olan varsa bılır acer artık yenı bır bılgısayarla drıver cd vermıyor bılgısayar vır program yuklemıs ondan yedek almamızı soyluyorlar yedek alınca da tum vıstayı yedek alıyor bende sadece drıverları yedek almasını cunkı hıc alısamadıgım vıstayı kaldırmak ıstıyorum bana nasıl yardımcı olursunuz acaba
Acer'ın kendi sitesinde pek çok driver mevcut..
Ayrıca google'dan basit bir araştırma yaparak laptop modelinize uygun driverlar bulabilirsiniz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 00:42   #5 (permalink)
delgado13
Banned user

Katılım tarihi: 21.08.08
Nereden: bitlis

evet bende üzerinde cd verilmiyor biliyorum.sen sadece ethernet kartını bul at bi cd ye sonra formatla etherneti tanıt sonrada driver bulma programı tek tuşla sana bilgisayarların driverlerini internetten bulup indiriyor.
delgado13 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 00:50   #6 (permalink)
bhttnky
Cool Member

bhttnky Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.07.08

bendede acer var ama driverleri cok aradım vistadan xp ye geçmek için ama bazı sorunlar veriyor tavsiye etmem benim gibi hemen geri dönersin visstaya
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 00:52   #7 (permalink)
delgado13
Banned user

Katılım tarihi: 21.08.08
Nereden: bitlis

acer rin sadece hatırladığım kadarıyla wireless sini bulmak zor.ama uraşırsan bulabilirsin.başarılar.
delgado13 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 01:01   #8 (permalink)
bhttnky
Cool Member

bhttnky Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.07.08

Alıntı:
delgado13 tarafından iletildi. Mesajı göster
acer rin sadece hatırladığım kadarıyla wireless sini bulmak zor.ama uraşırsan bulabilirsin.başarılar.
Bende buldum ama bulana kadar neler neler cektim girmediğim site kalmadı tam 6 saat uğraştım sesi, ethernet kartını, wirelessı ve grafik kartının drivelerini zor buldum
bhttnky çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 23:31   #9 (permalink)
mc_crmb
New Member

Katılım tarihi: 02.09.08
Nereden: ist

acer'ın sitesindeki driverlar vista için, birçoğu xp'de çalışmıyor
ben bilgilsayarı aldığımda c:/ üzerinde "DRV" isimli klasör vardı, aradığım bütün driverlar orada (xp uyumlu) ama xp'ye geçmekten vazgeçtim
bende çok aradım o driverları, maalesef gözümün önündeymiş
acer alma gafletinde bende bulundum, bundan sonra tövbe

eğer modeli 5715z ise senin için upload ederim
mc_crmb çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 09:38   #10 (permalink)
Adobe Reader
Member

Adobe Reader Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.07.08

acer'ın eRecovery programıyla sisteminizdeki tüm driverleri setup dosyası halinde bir cd'ye çıkartabilirsiniz. ancak vista işletim sisteminden çıkardığınız driver'lar yine vista için olacaktır. acer'ın internet sitesinden laptop modelinizin vista için vista, xp için de xp driver'larını indirip kullanabilirsiniz.
Adobe Reader çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 10:33   #11 (permalink)
sezensafak
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.08.08
Nereden: istanbul

marka ve modeli tam olarak yazarmısın? senin için bakarım.
torrent kullanıyorsan torrent data web sitelerine girip arattır. cevher cevher. ben paket halinde buuldum tüm programları.
sezensafak çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-08, 12:28   #12 (permalink)
60kh4n
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.09.08
Nereden: kırklareli

acer ın sitesinde yokmu driverları ben geçende hp laptop umu vistadan xp ye çevirmeye çalıştık karnımız ağırdı ama çok basit miş service pack2 cd sini xp ye nlite programıyla entegre etmek kesin %100 garantili
60kh4n çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
acer, çevirmek, laptop, xp

Konu araçları

acer laptop u vistadan xp ye çevirmek ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
satılık acer laptop eakin Satılık ürünler 2 15-06-08 21:14
satılık acer laptop eakin Satılık ürünler 2 31-10-07 13:18
Satılık Acer Laptop! umutsss Satılık ürünler 3 28-09-07 15:27
Acer 5601 laptop yardım selim3 Notebook'lar... 3 04-12-06 03:11
acer laptop exta Çokluortam 1 13-11-05 23:07

Aranızda sır kalmasın!