Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

acer marka laptopta vistaya format atmak

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında acer marka laptopta vistaya format atmak başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "herkese merhaba ; soru başlıkta aslında ama şöyle bir açıklayalım acer aspire 5920G modelini kullanıyorum bilenler bilir acer marka laptoplarda ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-09-08, 21:43   #1 (permalink)
CHAOSCU123
Cool Member

CHAOSCU123 Avatar

Katılım tarihi: 19.06.06
Nereden: İSTANBUL
Question acer marka laptopta vistaya format atmak

herkese merhaba ;
soru başlıkta aslında ama şöyle bir açıklayalım acer aspire 5920G modelini kullanıyorum bilenler bilir acer marka laptoplarda ürünün yanında size bir vista cdsi vermiyorlar içerisinde acer empowerment programından yedekleme yapabiliyoruz ancak bir vista cdsi olmadığı için nasıl format atacagımı ve daha sonradan nasıl tekrar vistayı yükleyeceğimi bilemiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-08, 17:16   #2 (permalink)
CHAOSCU123
Cool Member

CHAOSCU123 Avatar

Katılım tarihi: 19.06.06
Nereden: İSTANBUL
Ynt: acer marka laptopta vistaya format atmak

cevap gelmedi ama kendim buldum mesut bir şekilde format attım aynı sorunu yaşayan bir kitle varsa cevabta şu şekilde
acer in empowerment menüsünden acer e recovery seçip burda sistemin yedeğini alabiliyoruz(toplamda 3 dvdye vistanın yedeğini alıyor isterseniz başka bir harddiske tüm sisteminizide yedekleme imkanınızda var) daha sonra sistemi yeniden başlatırken bu dvdlerden ilkini taktıgınızda zaten sizi oldukça kullanışlı bir arayüzle yönlendiriyor böylece formatı atmış oluyorsunuz
CHAOSCU123 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-09-08, 18:37   #3 (permalink)
fatih_dinc
New Member

Katılım tarihi: 25.03.08
Nereden: samsun
Thumbs up Ynt: acer marka laptopta vistaya format atmak

yedeğini almadanda format atabilirsin zaten lattop un içinde vista yüklü bunları göremessin ama biraz daha kurcalarsan recovery seceneklerinin içinde cd simgesinin üzerinde acer yazan bi bölüm var ordan direk cd sizde format atabiliyorsun
fatih_dinc çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

acer marka laptopta vistaya format atmak ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Nokia Marka Cep Telefonlarına Format Atmak... The Judge Nokia 88 Dün 01:58
acer marka aspire 5633 WLMİ marka laptopuma ekran kartı takılırmı ? black_devjl Ekran Kartları 4 02-01-08 00:43
vistaya format atma??? erhan01 Microsoft Vista 7 22-12-07 12:35
laptopta sistem ve marka seçimi shahriyar Genel 20 07-10-05 11:31
Sürekli Format atmak yada Format atmak Harddisk etkiler mi? Alpy Genel 19 21-05-05 04:38

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:31.