Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!!
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya arkadaşlar,benim pc şu iki gündür güncelleştirme istiip duruo.1 veya 2 ögede.sorunumla ilgili bölümü okudum gizlemem gerketii sölenio ama ben ..." şeklinde özetlenebilir....
ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!!
ya arkadaşlar,benim pc şu iki gündür güncelleştirme istiip duruo.1 veya 2 ögede.sorunumla ilgili bölümü okudum gizlemem gerketii sölenio ama ben bulamadım bana acil yardımcı olun lütfennnnn!!!
Ynt: ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!!
Arkadaşım anladığın kadarıyla güncellemen hata verdiği için gizlemek istiyosun. Vakti zamanında bize de güncellemler hata veriyodu. Bi daha yolumuza çıkmasın diye gizledim. Şöyle yapılıyo:
Windows Update de güncellemeleri denetle. Sonra " Kullanılabilir güncellemeleri görüntüle" yi işaretle. Gizlemek istediğin güncellemenin üzerine sağ tıkla. Güncelleştirmeyi gizle de. Bi daha karşına çıkmaz. E olaki güncelleştirmemi isterim diye tutturursan bi gün O zaman da en solda Gizli güncelleştirmeyi geri yükle diye bişi var o na tıkla... O kadar
Alıntı:
ali nail tarafından iletildi.
Arkadaşım anladığın kadarıyla güncellemen hata verdiği için gizlemek istiyosun. Vakti zamanında bize de güncellemler hata veriyodu. Bi daha yolumuza çıkmasın diye gizledim. Şöyle yapılıyo:
Windows Update de güncellemeleri denetle. Sonra " Kullanılabilir güncellemeleri görüntüle" yi işaretle. Gizlemek istediğin güncellemenin üzerine sağ tıkla. Güncelleştirmeyi gizle de. Bi daha karşına çıkmaz. E olaki güncelleştirmemi isterim diye tutturursan bi gün O zaman da en solda Gizli güncelleştirmeyi geri yükle diye bişi var o na tıkla... O kadar
evet gizlemek istiyorum.gizlediğimde bi sorunla karşılaşmam dimi
Derdinizi tam olarak düzgün bir dilde anlatırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız. Nasıl bir güncelleme, neyin güncellemesi? Ayrıntılardan bahsedin. Yada bir resim ekleyin bakalım.
Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi.
Derdinizi tam olarak düzgün bir dilde anlatırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız. Nasıl bir güncelleme, neyin güncellemesi? Ayrıntılardan bahsedin. Yada bir resim ekleyin bakalım.
Alıntı:
choko tarafından iletildi.
özür dilerim ama işlem aşamalarını bilmiorum ki.o görüntüyü nası eklerim.offf özür dilerim gerçekten
A pardon galeriye siz resim ekleyemezsiniz yanlışlık oldu. En kolay imageshac.us adresi aracılığı ile ekleyebilirsiniz.
imageshac.us a girip "göz ata" basın, oradan yükleyeceğiniz resmi seçip ana sayfada altta "host it" e basın. Biraz bekledikten sonra size bir çok link çıkaracaktır. O linklerden en alttakini kopyalayın. Daha sonra forumda "cevapla"ya tıkladıktan sonra mesaj penceresinin üstündeki sağdan üçüncü (youtube) yazan ikonun 2 yanındaki ikona tıklayarak, kopyaladığınız linki açılan satıra yapıştırın. Umarım karışık olmamıştır
Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi.
A pardon galeriye siz resim ekleyemezsiniz yanlışlık oldu. En kolay imageshac.us adresi aracılığı ile ekleyebilirsiniz.
imageshac.us a girip "göz ata" basın, oradan yükleyeceğiniz resmi seçip ana sayfada altta "host it" e basın. Biraz bekledikten sonra size bir çok link çıkaracaktır. O linklerden en alttakini kopyalayın. Daha sonra forumda "cevapla"ya tıkladıktan sonra mesaj penceresinin üstündeki sağdan üçüncü (youtube) yazan ikonun 2 yanındaki ikona tıklayarak, kopyaladığınız linki açılan satıra yapıştırın. Umarım karışık olmamıştır
offf yaa baya karışık.hele birde pc den pek bişi anlayamıosan
imageshack.us ta en altta "Direct link to image" yazan yerdeki kodu kopyala.
Cevap panelinde üstte butonu var buna tıkla.
"Lütfen resim url adresini girin" uyarısı çıkıyor.
Kopyaladığın kodu yapıştır ve Tamam a tıkla.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim