Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!!

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya arkadaşlar,benim pc şu iki gündür güncelleştirme istiip duruo.1 veya 2 ögede.sorunumla ilgili bölümü okudum gizlemem gerketii sölenio ama ben ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-07-08, 15:24   #1 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

Katılım tarihi: 08.06.08
ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!!

ya arkadaşlar,benim pc şu iki gündür güncelleştirme istiip duruo.1 veya 2 ögede.sorunumla ilgili bölümü okudum gizlemem gerketii sölenio ama ben bulamadım bana acil yardımcı olun lütfennnnn!!!
choko çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 20:08   #2 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

Ynt: ACİLLLLL.....ikide bi güncelleştirme istiip duruo!!!

yha kimse mi bişi bilmiooo
choko çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 21:09   #3 (permalink)
eUGENE
A-TEAM

eUGENE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00
Nereden: Moonbase Alpha
Blog Mesajları: 17
Resimler: 42

ne yazık ki sorunuz anlaşılamıyor? windows'un otomatik güncelemesi ise bırakın yapsın.
eUGENE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-08, 10:12   #4 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

ya öle bişi yokru.2-3 gündür böle...sinirim bozulmaya başladı artık
choko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 04:10   #5 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist

selamun aleykum günceleme mifrostan gelir pc normal güncellemesidir söylenmiş size bırakın yapsın panik yok işler hal olur
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 12:18   #6 (permalink)
marosarap
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.07.08

arkadaş muhtemelen yeni kurdun vistay dogaldır ben ilk kurdugumda güncellemelerden dolayı adsl limitimi aşmıştı hiç sorun yok korkma
marosarap çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 13:58   #7 (permalink)
ali nail
Rookie Member

ali nail Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.07.08

Arkadaşım anladığın kadarıyla güncellemen hata verdiği için gizlemek istiyosun. Vakti zamanında bize de güncellemler hata veriyodu. Bi daha yolumuza çıkmasın diye gizledim. Şöyle yapılıyo:

Windows Update de güncellemeleri denetle. Sonra " Kullanılabilir güncellemeleri görüntüle" yi işaretle. Gizlemek istediğin güncellemenin üzerine sağ tıkla. Güncelleştirmeyi gizle de. Bi daha karşına çıkmaz. E olaki güncelleştirmemi isterim diye tutturursan bi gün O zaman da en solda Gizli güncelleştirmeyi geri yükle diye bişi var o na tıkla... O kadar
ali nail çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 17:59   #8 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

Alıntı:
marosarap tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaş muhtemelen yeni kurdun vistay dogaldır ben ilk kurdugumda güncellemelerden dolayı adsl limitimi aşmıştı hiç sorun yok korkma
hadi beee..o kadar yani
choko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 18:00   #9 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

Alıntı:
ali nail tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşım anladığın kadarıyla güncellemen hata verdiği için gizlemek istiyosun. Vakti zamanında bize de güncellemler hata veriyodu. Bi daha yolumuza çıkmasın diye gizledim. Şöyle yapılıyo:

Windows Update de güncellemeleri denetle. Sonra " Kullanılabilir güncellemeleri görüntüle" yi işaretle. Gizlemek istediğin güncellemenin üzerine sağ tıkla. Güncelleştirmeyi gizle de. Bi daha karşına çıkmaz. E olaki güncelleştirmemi isterim diye tutturursan bi gün O zaman da en solda Gizli güncelleştirmeyi geri yükle diye bişi var o na tıkla... O kadar
evet gizlemek istiyorum.gizlediğimde bi sorunla karşılaşmam dimi
choko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 18:01   #10 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Derdinizi tam olarak düzgün bir dilde anlatırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız. Nasıl bir güncelleme, neyin güncellemesi? Ayrıntılardan bahsedin. Yada bir resim ekleyin bakalım.
Eski 28-07-08, 18:03   #11 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
Derdinizi tam olarak düzgün bir dilde anlatırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız. Nasıl bir güncelleme, neyin güncellemesi? Ayrıntılardan bahsedin. Yada bir resim ekleyin bakalım.
resmi nası ekleyebilirim??
choko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 18:10   #12 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım

En kolay forumuzun "Resim Galerisi"ne ekleyebilirsiniz. Galerinin linkini forumun en tepesindeki yeşil barda bulabilirsiniz.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 18:14   #13 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

özür dilerim ama işlem aşamalarını bilmiorum ki.o görüntüyü nası eklerim.offf özür dilerim gerçekten
choko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 18:18   #14 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
choko tarafından iletildi. Mesajı göster
özür dilerim ama işlem aşamalarını bilmiorum ki.o görüntüyü nası eklerim.offf özür dilerim gerçekten
A pardon galeriye siz resim ekleyemezsiniz yanlışlık oldu. En kolay imageshac.us adresi aracılığı ile ekleyebilirsiniz.

imageshac.us a girip "göz ata" basın, oradan yükleyeceğiniz resmi seçip ana sayfada altta "host it" e basın. Biraz bekledikten sonra size bir çok link çıkaracaktır. O linklerden en alttakini kopyalayın. Daha sonra forumda "cevapla"ya tıkladıktan sonra mesaj penceresinin üstündeki sağdan üçüncü (youtube) yazan ikonun 2 yanındaki ikona tıklayarak, kopyaladığınız linki açılan satıra yapıştırın. Umarım karışık olmamıştır
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 18:24   #15 (permalink)
choko
Member

choko Avatar

Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
A pardon galeriye siz resim ekleyemezsiniz yanlışlık oldu. En kolay imageshac.us adresi aracılığı ile ekleyebilirsiniz.

imageshac.us a girip "göz ata" basın, oradan yükleyeceğiniz resmi seçip ana sayfada altta "host it" e basın. Biraz bekledikten sonra size bir çok link çıkaracaktır. O linklerden en alttakini kopyalayın. Daha sonra forumda "cevapla"ya tıkladıktan sonra mesaj penceresinin üstündeki sağdan üçüncü (youtube) yazan ikonun 2 yanındaki ikona tıklayarak, kopyaladığınız linki açılan satıra yapıştırın. Umarım karışık olmamıştır
offf yaa baya karışık.hele birde pc den pek bişi anlayamıosan
choko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 19:15   #16 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

imageshack.us ta en altta "Direct link to image" yazan yerdeki kodu kopyala.
Cevap panelinde üstte
butonu var buna tıkla.
"Lütfen resim url adresini girin" uyarısı çıkıyor.
Kopyaladığın kodu yapıştır ve Tamam a tıkla.