Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

administrator olduğum halde route komutu çalışmıyor

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında administrator olduğum halde route komutu çalışmıyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba, Vista ultimate yüklü makinada iki tane ethernet kartıyla iki farklı ağa bağlantı yapıyorum. Bunun için ağ geçitleri için route ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-09-07, 16:14   #1 (permalink)
gusurketen
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.04.05
administrator olduğum halde route komutu çalışmıyor

Merhaba,

Vista ultimate yüklü makinada iki tane ethernet kartıyla iki farklı ağa bağlantı yapıyorum. Bunun için ağ geçitleri için route -p add 192.0.0.0 mask 255.0.0.0 192.168.1.1 v.s şeklinde komut çalıştırmak istediğimde Yükseltme gerekiyor şeklinde mesaj çıkıyor. Ancak komut satırını Yönetici ile çalıştır dediğimde sorunsuz çalıştırıyorum. Ancak ben zaten kurulum esnasında açılan administrator yetkili bir kullanıcı ile çalıştırıyorum komutu. Neden tekrar yönetici modu istiyor ?
gusurketen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-09-07, 00:12   #2 (permalink)
cliperinesk
Cool Member

cliperinesk Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.03.07
Nereden: eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 2
Ynt: administrator olduğum halde route komutu çalışmıyor

Vista bu yapar ne yapacagını beklememek lazım komut satırı sistem le ilgili ya da senin Vistan'la ilgili dir sanırım Vista kullanmadıgım için bilemeceğim
cliperinesk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

administrator olduğum halde route komutu çalışmıyor ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
vista da route yardım condoret Microsoft Vista 1 07-09-07 19:14
AND ROUTE YOL HARiTASI mehmetsait Genel(OS) 0 11-07-06 19:39
ÜYE OLDUĞUM BİR FORUMUN BAŞKA ÜYESİ BANA VİRÜS GÖNDEREBİLİR Mİ? hozdemir Güvenlik 9 08-06-06 10:15
Üye Olduğum Bir Forumun Başka Üyesi Bana Virüs Gönderebilir mi? hozdemir Genel(internet) 21 26-01-06 23:35
MSN'de ifrit olduğum bir durum!.. Komutan_M A Genel(internet) 24 15-09-04 21:58

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:04.