Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

ağ belgelerim ve denetim masası

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında ağ belgelerim ve denetim masası başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar vista kullanıorum ve bilgisayarıma yeni format attım,bikaç program kurduktan sonra bi baktım masaüstüne AĞ BELGELERİM VE DENETİM MASASI gelmiş ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-07-08, 08:20   #1 (permalink)
fxahmet
New Member

Katılım tarihi: 28.07.08
ağ belgelerim ve denetim masası

Arkadaslar vista kullanıorum ve bilgisayarıma yeni format attım,bikaç program kurduktan sonra bi baktım masaüstüne AĞ BELGELERİM VE DENETİM MASASI gelmiş bunun sebebi ne olabilir?bunların nasıl kaldıracağımı falan biliorum.sadece bu simgeler neden kendiliğinden geldi?
fxahmet çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 10:28   #2 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Ynt: ağ belgelerim ve denetim masası

Masaüstünde boş bi yere sağ tıkla "Kişiselleştirme" seç. Solda "Masaüstü simgelerini değiştir" var oraya tıkla. Açılan yerde görünmesini istemediklerinin başındaki işaretleri kaldır.
Indra çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 19:44   #3 (permalink)
fxahmet
New Member

Katılım tarihi: 28.07.08

Alıntı:
Indra tarafından iletildi. Mesajı göster
Masaüstünde boş bi yere sağ tıkla "Kişiselleştirme" seç. Solda "Masaüstü simgelerini değiştir" var oraya tıkla. Açılan yerde görünmesini istemediklerinin başındaki işaretleri kaldır.

yanlız benim öğrenmek istediğim bu değil.bunlar pc açıkken neden kendiliğinden geldi ?
fxahmet çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 22:08   #4 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1

Başlat menüsünü klasik yaparsan hepsi görünüyor masa üstünde. Belki onu yapmışsındır arada.
Indra çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
, belgelerim, denetim

Konu araçları

ağ belgelerim ve denetim masası ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
zone alarm kurdum denetim masası vb. açılmıyor yardım lütfen mariusklek Güvenlik 0 14-07-08 01:49
Denetim Masası Yardım... ceko_amaru Genel(OS) 2 28-05-08 18:57
Belgelerim klasörü simeli Genel(OS) 2 25-11-07 20:01
? Denetim Masası Yardım ? teknoadam Genel(OS) 0 28-06-07 18:00
Denetim masası hakkında bilgiye ihtiyacım var... BİLGİSAYARCIK Genel 3 31-10-06 21:42

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:13.