Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ?

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selamlar,Ben Asus F3SV-240DR - Vista-Home Premium Notebook Kullanıcısıyım Yaklaşık 2 Haftadır Kullanmaktayım Ve Bir Sorunla Karşılaşmadım Taki 2 Saat Öncesine ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-02-08, 00:50   #1 (permalink)
eser_733
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.12.07
Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ?

Selamlar,Ben Asus F3SV-240DR - Vista-Home Premium Notebook Kullanıcısıyım Yaklaşık 2 Haftadır Kullanmaktayım Ve Bir Sorunla Karşılaşmadım Taki 2 Saat Öncesine Kadar,Şuan Aygıt Yöneticisine Giremiyorum Tıklıyorum Açılmıyor Gözüme Çarpan Ufak Bir Sorun İse Resimde Görüldüğü Gibi Soliatre Oyununda Verilen Uyarı Penceresindeki Karakterler Büyümüş.Yardımcı Olursanız Çok Memnun Olurum,Teşekkürler Kolay Gelsin.

eser_733 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 04:57   #2 (permalink)
muratÇELİK
Rookie Member

muratÇELİK Avatar

Katılım tarihi: 14.12.07
Nereden: İSTANBUL
Smile Cevap: Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ?

en son ne yük ledin se pc kilitlemiş olbilr onu kaldır pc kapat aç tekrar dene oldumu oldu ise orda görüntü bagdaştırıcıları ile ilgili bir secenek olcak orayı tıkla sonra sağ tıkla yazılımı cevrim içi ara bulmadımı anakar sidisini tak onbort ise VIA adır cidide yazar bu hariciise derverini tekrar yükle ekran kartının ben böyle derim kolay gelsin
muratÇELİK çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 12:37   #3 (permalink)
eser_733
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.12.07
Ynt: Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ?

Dostum Öncelikle Yanıtın İçin Teşekkürler Ancak Malesef Zorlada Olsa Recower Yapmış Bulunmaktayım,Durumu Yakın Arkadaşıma Belirttim Tabiri Caizse Bana Aptalsın Dedi! Gerçi Bu Alemde Aygıt Yöneticisine Girmiyor Diye Format Atabilecek Olan Tek İnsanın Kendim Olduğunu Düşünmüyorum Açıkçası Neyse Kolay Gelsin Tekrar Sağol .
eser_733 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 13:31   #4 (permalink)
theinsomnia
Rookie Member

Katılım tarihi: 25.02.08
Ynt: Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ?

Alıntı:
eser_733 tarafından iletildi. Mesajı göster
Dostum Öncelikle Yanıtın İçin Teşekkürler Ancak Malesef Zorlada Olsa Recower Yapmış Bulunmaktayım,Durumu Yakın Arkadaşıma Belirttim Tabiri Caizse Bana Aptalsın Dedi! Gerçi Bu Alemde Aygıt Yöneticisine Girmiyor Diye Format Atabilecek Olan Tek İnsanın Kendim Olduğunu Düşünmüyorum Açıkçası Neyse Kolay Gelsin Tekrar Sağol .
yok kardeşiim yook bende o ufak şeylerden nefret ederim. bende ultimate kullanıyorum ve aygıt yöneticisine girmiyor. bende farklı şekilde ulaşıyorum
ayrıca mesela resimleri slayt gösterisi yaptırdığımda resimler ekrandan taşıyor.
ama salla gitsin dedim yaa amannn..
theinsomnia çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 17:20   #5 (permalink)
muratÇELİK
Rookie Member

muratÇELİK Avatar

Katılım tarihi: 14.12.07
Nereden: İSTANBUL
Smile Cevap: Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ?

bende sana baktınki olmadı formatla deyecektim hem bubun aptalıkla ilgisi yok kazazız belasız kulan işallah kolaygelsin.
muratÇELİK çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aygıt Yöneticisine Girmiyor Ve Diğer Ufak Sorunlar ? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
site yöneticisine msk21 Sony Ericsson 1 22-08-07 11:07
xp de ufak bir sorunlar karşılaştım.Yardım ve önerilerinizi bekliyorum king_neon Genel(OS) 6 15-01-06 00:09
msn'ye girmiyor ankarametiner Genel(OS) 7 12-10-04 14:52
Pes3 Oyuna girmiyor bile Mephistoo Oyunlar 3 16-03-04 23:21

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 12:08.