Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında basit bir soru başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bayaa uzunca bi süre vista 64 bit vista 32 bit nedir anlamamıştım bugün onu öğrendim işlemciyle alakalı donanımsal bişeymiş, peki ..." şeklinde özetlenebilir....
bayaa uzunca bi süre vista 64 bit vista 32 bit nedir anlamamıştım bugün onu öğrendim işlemciyle alakalı donanımsal bişeymiş, peki ok, o zaman şimdi ben benim makinam 32 bit mi 64 bit mi nasıl öğrenicem?
Başlat ve sonra çalıştırı açın oraya winmsd.exe yazın ve okey dedikten sonra sağ bölmede, öğe altında sistem türündeki değere bakın. x86-based pc (X86 tabanlı bilgisayar) ise, 32 bittir, öteki değer itanium–based system (Itanium tabanlı sistem) ise, 64 bittir.