Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

conime ve *32 ler

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında conime ve *32 ler başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar vistada conime.exe nedir bilen varmı? birde bazı programlar çalışırken görev yöneticisinde exe nin yanında *32 yazıyor(işletim sistemim 64bit) bu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-07-08, 22:35   #1 (permalink)
bsod1
Member

bsod1 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.06.08
Nereden: Sakarya
conime ve *32 ler

arkadaşlar vistada conime.exe nedir bilen varmı?

birde bazı programlar çalışırken görev yöneticisinde exe nin yanında *32 yazıyor(işletim sistemim 64bit) bu ne demek?(opera.exe *32 gibi)
bsod1 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 22:37   #2 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Ynt: conime ve *32 ler

onime.exe uygulaması kendini sisteme kayıt ettiği isim : the BFGhost 1.0 Remote administration backdoor tool. This backdoor application can allow attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. Bu uygulama çok ciddi bir güvenlik açığıdır ve derhal sistemden kaldırılması tavsiye edilir. Note! If your system is using a non western language this can be a legitimate entry.

Tavsiye :

HEMEN conime.exe BİLGİSAYARINIZDAN SİLİN VEYA ETKİSİZLEŞTİRİN. Bu uygulama büyük bir olasılıkla virüs veya trojandır.

Alıntıdır....

Güncel bir virüs programı ile tarama yapmanızı tavsiye ediyorum.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:56.