Crysis için ilk DirectX 10 (Vista) benchmark sonuçları!
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Crysis için ilk DirectX 10 (Vista) benchmark sonuçları! başlıklı konu tartışılıyor; Intel Core 2 Quad QX6700, iki adet 8800GTX grafik kartı, 2 x 150GB WD RAID 0, ASUS Striker Extreme'li 4GB ...
Crysis için ilk DirectX 10 (Vista) benchmark sonuçları!
Intel Core 2 Quad QX6700, iki adet 8800GTX grafik kartı, 2 x 150GB WD RAID 0, ASUS Striker Extreme'li 4GB DDR2-800, ve BFG PhysX kartlı sistemdeki sonuçlar şöyle:
1024x768, 44 FPS ortalama, en düşük 33 FPS ve en yüksek 69 FPS.
1280x1024, 37 FPS ortalama, en düşük 17.3 FPS, en yüksek 52 FPS.
2560x1600 1.7 FPS ortalama, en düşük .2 FPS, en yüksek 5 FPS.
1280x1024 sonuçları hiç de iç açıcı değil. Böyle bir sistemde eğer böyle sonuçlar verecek ise ortalama sistemdeki oyuncular Crysis'e veda edecekler gibi gözüküyor.
Re: Crysis için ilk DirectX 10 (Vista) benchmark sonuçları!
Yuhhh o sistemle okadar fps... Sorun vistadan da kaynaklanıyor olabilir dicem ama onu anlama şansımız olmıcak ne yazıkki xpde dx10 olmadığı için. Eğer o sistemle sonuçlar böyleyse vista-dx10-crysis 3lüsünden birisi gözlerini hayata yumar. Ya ben inanamıyorum halen sonuçlara 8800gtx sli qx6700 ve fizik kartı 2 fps...Ayrıca sonuçlar noAA ve noAF olarak ayarlanmış... Driverlardan olma ihtimali var mı acaba...
Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele...
ohaa saçmalık daha ilk çıkan dx oyunu bu deli sistemde bu kadar kasıyos senenin sonuna doğru çıkacak oyunları açmaz bile sen git 1 milyara kart al 5 fps ile açsın oyunları
RigelKent tarafından iletildi.
Bu oyunu PS3 paklar
Ps3 ve xbox360 karşılaştırmalı görüntüleride vardı Blow-II hocam koymuştu hatta ps3 hayal kırıklığına uğrattı beni. 2008dede geliomuş Türkiye'ye xbox360 eğer böyle giderse hepimiz sistemleri satıp Blow hocamıza uyup xbox alacaz gibi duruyo en az 5 bin dolarlık sistem ordaki ve 2-3 fps sonuc. Öyle olcaksa bu saatten sonra ekran kartına yatırım ölü yatırım vallahi...
bende directX 10 u beklemeden neden yeni ekran kartı aldım diye düşünüp duruyordum
iyiki almışım
ama gerçekliğe hiç bişey diyemem.
vede yukarıda ki sistem bu sonuçları veriyorsa oyun severlere konsol yolları görünüyor demektir.
Bu şekilde piyasaya çıkmaz bence oyun. En başta para kazanmak için yapılıyor oyunlar. Kimsenin oynuyamayacağı sadece belli başlı kimselerin oynuyabileceği bir oyun hata olur kanlımca. İllaki birşekilde optimize edeceklerdir.
diablo tarafından iletildi.
Bu şekilde piyasaya çıkmaz bence oyun. En başta para kazanmak için yapılıyor oyunlar. Kimsenin oynuyamayacağı sadece belli başlı kimselerin oynuyabileceği bir oyun hata olur kanlımca. İllaki birşekilde optimize edeceklerdir.
buna da katılıyorum..mantıklı bi açıklama..umarım dediğin gibi optimize edilir...
Kardeşler kusura bakmayın da kaç kişinin monütörü 2560x1600 çözünürlük destekliyor ben şimdiye kadar pek fazla görmedim bence çok yoğun bir pixel oranı yani şu zamanın oyunlarını bile bu çözünürlüklerde o makinada çalıştırsanız kasacak oyun mutlak çıkar
HKS32 tarafından iletildi.
Kardeşler kusura bakmayın da kaç kişinin monütörü 2560x1600 çözünürlük destekliyor ben şimdiye kadar pek fazla görmedim bence çok yoğun bir pixel oranı yani şu zamanın oyunlarını bile bu çözünürlüklerde o makinada çalıştırsanız kasacak oyun mutlak çıkar
Arkadaşım önce sisteme bir bak sonra değerlere bir daha bak.
Sen iki tane 8800gtx qx6700 fizik kartı ve 4 gb ram ile 1024 çözünürlükte 40 fps alıyosan 1gb ram ve 7600gt olan birisi 1024 çözünürlükte noAA noAF 10 fps filan anca alır.