Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında eMule Sorunu? (inenler yok) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bende bir sorun yok 0.48 dede yavaştı hala yavaş ama elveda rumelide 103 ü gördüm dün..." şeklinde özetlenebilir....
herkese merhaba,emuleda bn de yeniyim,ayarların hepsini yaptım,servera baglanıyorum ancak kada baglanamıyorum,bunu nasıl halledebiliriz,yardım edermisiniz
herkese merhaba,emuleda bn de yeniyim,ayarların hepsini yaptım,servera baglanıyorum ancak kada baglanamıyorum,bunu nasıl halledebiliriz,yardım edermisiniz
Kad'a bağlantıda sorun varsa şu adresten nodes.dat - nodes for emule kademlia net nodes.dat dosyasını indir ve bu dosyayı emule programındaki config klasörüne at. Programı kapatıp açınca Kad ağına da sorunsuz bağlanacaksın.
__________________ Madem Türksün, Format at Ürksün HWM BlogumBLOGCU
Madem bu konu emule hakkında allak bullak edilmiş bende yeni konu açmadan buraya ekleyeyim.
Neden emule'da şu sıra ne ararsam arayayım resimdeki gibi ucunda parantez içinde 1-2 yazan ve inmeyen saçma sapan şeyler çıkıyor, "ffasdfsadg(1)(2)" şeklinde.
Madem bu konu emule hakkında allak bullak edilmiş bende yeni konu açmadan buraya ekleyeyim.
öhöööm ne diyon konuma ya
şettiniz zaten konuma utanıyom artık bu konudan direkt hard delete istiyorum bu konu için.....
sorunun da cevabı yok ama belkim sunucudan kaynaklanıyor olabilir mi? nerden bağlanıyon? bi buluyum seni de benim katır göstersin senin katıra nedemekmiş konuma etmek
öhöööm ne diyon konuma ya
şettiniz zaten konuma utanıyom artık bu konudan direkt hard delete istiyorum bu konu için.....
sorunun da cevabı yok ama belkim sunucudan kaynaklanıyor olabilir mi? nerden bağlanıyon? bi buluyum seni de benim katır göstersin senin katıra nedemekmiş konuma etmek
Hoca onlar başlattı bende ayıp olmasın onlara diye devam ettim. Razorback a bağlanıyorum server olarakta ama yaldızlı razor bu ! * * * * * RAZORBACK * * * * * ! diye bişi en üstte diye ona bağlıyom. Ama şimdi başka sunucudada denedim gene aynı şey oldu
Hoca onlar başlattı bende ayıp olmasın onlara diye devam ettim. Razorback a bağlanıyorum server olarakta ama yaldızlı razor bu ! * * * * * RAZORBACK * * * * * ! diye bişi en üstte diye ona bağlıyom. Ama şimdi başka sunucudada denedim gene aynı şey oldu
Razorbacklar kapandı senin bağlandığın fake server olduğu için böyle acayip sonuçlar çıkıyor kanımca komple server listeni sil bunları yükle
Razorbacklar kapandı senin bağlandığın fake server olduğu için böyle acayip sonuçlar çıkıyor kanımca komple server listeni sil bunları yükle
Teşekkürler, yine aynı şeyi yaptı ama sanırım asıl sorun genel(sunucular) şeklinde arama yapmammış, şimdi sadece sunucu da arama yapınca böyle bir sorun olmuyor. Sunucular için teşekkürler