arkadaşlar geri dönüşüm kutusuna sağ tuş yaptım boşalt diceğime sil dedim ve silindi geri dönüşüm kutusu yok sildiklerim nereye gidiyo geri dönüşüm kutusuna gidiyosa ben o geri dönüşüm kutusunu nasıl yerine koycam yardım plss
saygılar..
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda geri dönüşüm kutusunu sildim başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar geri dönüşüm kutusuna sağ tuş yaptım boşalt diceğime sil dedim ve silindi geri dönüşüm kutusu yok sildiklerim nereye gidiyo ...
geri dönüşüm kutusunu sildim
arkadaşlar geri dönüşüm kutusuna sağ tuş yaptım boşalt diceğime sil dedim ve silindi geri dönüşüm kutusu yok sildiklerim nereye gidiyo geri dönüşüm kutusuna gidiyosa ben o geri dönüşüm kutusunu nasıl yerine koycam yardım plss
saygılar..
Masaüsütnde sağ tıkla resimde gördüğün yere bak.Geri dönüşüm kutusunun yanında işaret yoksa işaret koy yerine gelir...Sizin çöp kutusu muhtemelen kısayoldur...
![]()
bilgisayar benim olsa sorun deil
arkadaşın bilgisayarı siliyos siliyos ama nereye gidiyo
deniyim şunu teşekkürler
buldum kardeş
önce sağ tuş boş bi yere
sonra kişiselleştirme
sonra solda masaüstü simgelerini değiştir yazıyo
ona tıkla
ordanda geri dönüşüm kutusuna tıkla
tamam de oluyo
(Sadece vistada)
kozele verdiği bilgi için teşekkür ediyorum.
ayni hatayi bende yapmıştım içindekileri silicem diye geri dönüşüm kutusunu silmiştimdeli olmuştum sonra arkadaşın gösterdiği yeri kurcalayarak buldum geri getirdim komik bi durum insan bi an için panik oluyo
muhterem kardeşim zat-i alinizin ettiği hatayı teesüfle kınarken benim de aynı hatadan müstarip olduğumu iletmek isterim bu sebepleki ben cevabı biliyorum ms-dos format yaz geliyor valla