Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Güncelleme Hata Uyarısı

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Güncelleme Hata Uyarısı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Vistada güncelleme yaparken aşağıdaki gibi bi hata kodu çıkıyor ve internette baya araştırdım denilenleri yaptım bi türlü sorun çözülmedi. Böyle ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-07-08, 04:23   #1 (permalink)
Spider
Member

Spider Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.12.03
Nereden: İzmir
Güncelleme Hata Uyarısı

Vistada güncelleme yaparken aşağıdaki gibi bi hata kodu çıkıyor ve internette baya araştırdım denilenleri yaptım bi türlü sorun çözülmedi. Böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşımız var mı acaba? ve sorunu kökünden halleden?
Eklentiler
adsiz.jpg  
DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200) [X] Gigabyte GA-965P-DS3 (1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) [X] Palit 8600GTS (1450/2000) [X] Kingston 2x1GB 667Mhz DDR2 [X] Seagate 320GB 16MB Sata2 [X] NEC 7173S-ATA DVD-RW [X] Philips 107T6 [X] A4 Tech KBS-8 & WOP-35 [X]
Spider çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 04:33   #2 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara
Ynt: Güncelleme Hata Uyarısı

İşletim sistemi orjinal mi kopya mı?
Hizmetlerden herhangibir hizmeti durdurup devredışı bıraktın mı?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 04:42   #3 (permalink)
Spider
Member

Spider Avatar

Bilgisayarım

SP1 ekli copy tabiki... Orjinali param olunca alacam! bi servis durdurmadım.
Spider çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 04:43   #4 (permalink)
Spider
Member

Spider Avatar

Bilgisayarım

Hata kodunu Google amcaya danıştığın zaman bi kaç site çıkıyo karşına, bazı arkadaşlarımız öneri bulmaya çalışmış ama onların dediklerini yaptığımda yine işe yaramadı. Çoğu insanda da yaramamış.... Anlayamadım. Acaba Key i filan mı değiştirsem? NE dersiniz?
Spider çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 04:48   #5 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım

Kullandığınız crackte bir sorun olabilir.
Sistemi full bir kopyadan kurdunuz değil mi?Yani herhangibir bileşeni çıkartılmamış, modifiye edilmemiş...
Öncelikle Windows Installer 4.5 yüklemeyi deneyebilirsiniz.
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 05:11   #6 (permalink)
Spider
Member

Spider Avatar

Bilgisayarım

Dostum dün e kadar Çatır çatır güncelliyordum yaws... Ne olduysa bugün oldu ve isyanlardayım Crack filan da yapmadım bu kırılmış ve CD key girmediğin bi DVD den kurulum. Bileşen filan da çıkartmadım. Benim Key değiştirme düşüncem de, eğer bu DVD yi ben gibi bi ton adam indirdiyse Microsoft bunu Blacklist e almış olabilir deme yaa
Spider çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 05:46   #7 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım

Olabilir.
Keşke kırılmamış, normal bir DVD indirseydiniz.Crack i ayrı olarak uygulasaydınız.
Önce başka bir crack deneyin, olmazsa keyi değiştirin, vs...
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 15:09   #8 (permalink)
Spider
Member

Spider Avatar

Bilgisayarım

VAy be... Koskoca sitede bi ben mi karşılaşmışım yaws böle bi sorunla Oke millet, şimdi crack ve key olayını da deniyorum. Eğer halledebilirsem yazacam...
Spider çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 04:27   #9 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist
Thumbs up Ynt: Güncelleme Hata Uyarısı

[sıze=1]kardeş pc aç kapa ve bir müddet sonra güncelemeri denetle de de sorun cözülür bazen oluyor böyle iş olmasa panik yok hal olur birde güncellemeye ne keyi ne creki aaaa[/sıze]
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Güncelleme Hata Uyarısı ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Realtek -ooo1 Hata Uyarısı (acil) rhn57 Genel 8 21-03-08 15:06
msconfig.exe açılmıyor, mmc.exe hata veriyormsconfig.exe açılırken, direk hata veriyo kahkaha Genel(OS) 3 13-03-06 17:51
Virus Uyarısı. mcetin_58 Genel(OS) 11 30-11-05 22:52
devamlı refresh ve hata mesajı göndereyim mi uyarısı!! kudug Genel(OS) 5 04-09-04 19:14

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:49.