+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

hp ve vista.. genel sorun..

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda hp ve vista.. genel sorun.. başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar benim sorunum her alanda var bu konuda... hp dv6385eu modelinde 1 gb ram ve 256 ekran kartına sahip bir ...

Member
    Katılım tarihi
    19.12.2007
    Nereden
    Batman

hp ve vista.. genel sorun..

arkadaşlar benim sorunum her alanda var bu konuda... hp dv6385eu modelinde 1 gb ram ve 256 ekran kartına sahip bir laptop aldım.. ben üniv. öğrencisi olduğum için bana pc memleketten kurulu olarak geldi.. üzerinde cd si yoktu... pc sürekli olarak hata veriyordu.. bu daha sonra mavi ekran hatası gibi sorunlar çıkarmaya başladı bedne.. bizde pc yi hp servisine gönderdik iki kez mavi ekran hatasını gideremediler, sonra pc yi aldığım servis bu hatayı düzeltti..

daha sonra üzerine hiç bir program yükleyemedim uyum sağlamıyordu.. bizde servise gönderdikb ve xp kurmalarını rica ettik onlarda kurdu.. asıl sorun biz cd leri oluşturmamıştık.. pc nin sonradan dvd si bozuldu, yardım ve destek sayfası açılmaz hae geldi aynı zamanda ağ bağlantısı yapamıyordum.. ağımdaki pc lere c yi veya d yi paylaşıma açamıyordum...

gönderdik, tekrar vistayı kurdular, dvd yi değişdirdiler... ama şimdi pc kasıyor, bir fıf bile oynayamıyorum... xp varken süper di..

ben vista cd lerimi oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor, önceden oluşturuldu diyor, ben vistayı kaldırıp xp kuracağım ve vista tamamiyle hatalarını düzelttiğinde vista kuracağım...

ama cd leri nasıl oluşturacağımı bilmiyorum.. cd leri nasıl temin edebilirim... hiç bir driverleri bende yok.. birde kamera sürekli hata veriyor... bi açılıyor bi açılmıyor..

kusura bakmayın bayağı uzun oldu tarihçe gibi ama bu benim yaşamış olduğum sorunlardı...

ve hala bir vista cd m ve driverlerim yok...

Member erdem16 Avatar
    Katılım tarihi
    22.11.2007
    Nereden
    BurSa

Cevap: hp ve vista.. genel sorun..

bilgisayarın 3 kere aynı sorundan hp yetkili servise giderse eğer onu yenisi ile değiştirildiğini zannediyorum benımde problemlerim oldu ve sonunda 30 iş gununde yapamadıkalrı için yenisini ve hatta daha da iyisini yolladılar sende artık ben bu bilgisayarla ugrasamıcam bıktım de verirken telefonlada gorus bu kaçıncı servis falan de biraz sert çıkış sanada sonunda yeni bir bilgisayar verirler diye tahmin ediyorum kolay gelsin bol şans...

New Member
    Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    İZMİR

Ynt: hp ve vista.. genel sorun..

cagatay_k dostum kolay gelsin makinan xp kurduğunu söylemişsin bendede aynı sorun ve ayı laptop var xp kurmak istiyorum herhangi bir yerden destek aldınmı yada cd leri bulabildinmi bana bir haber werirsen yada dosyaları gönderirsen sewinirm ii çalıuşmalar
    P4-1.6/256MB ddr /geforce4 /gigabyte board/tvkartı/creative ses kartı/

Member
    Katılım tarihi
    19.12.2007
    Nereden
    Batman

hasanemrah kardeşim, xp yi ben iki kere yüklettirdim biri trabzon da bir serviste diğeri hp servisinde.. onlardan almış olduğum herangi bir driver ve cd yok..

lakin en son bir arkadaşdan aldığım xp cd sini geçenlerde kurdum tek sorun çıktı ekran kartı, belki de ben kartı tanıtamadım.. dv6385eu hp modellerinin xp driverleri tam olarak yayınlanmadığı için ona en yakın olan driverler için servisten aldığım bilgiye göre; dv6143eu modelinin driverleri idi.. söylediğim gibi ekran kartını tanıtamadım ama... büyük bir ihtimalle benden kaynaklanan bir sorun olabilir çünkü fazla önemsemedim en sonunda recorvery kurtarma diskini hp den 95 ytl karşılığı sipariş ettim.. ve pc den de bir kopyasını çıkardım.. zamanında çıkarmam gereken kopyayı yani.

şimdi elimde xp ve driverleri olan bir cd var aynı zamanda 2 tane dv6385eu ya ait kurtarma dvd si..

elimden gelen birşey varsa, tekrar görüşelim...
    esenle kal...

New Member
    Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    İZMİR

Ynt: Cevap: hp ve vista.. genel sorun..

Alıntı cagatay_k tarafından iletildi. Mesajı göster
    hasanemrah kardeşim, xp yi ben iki kere yüklettirdim biri trabzon da bir serviste diğeri hp servisinde.. onlardan almış olduğum herangi bir driver ve cd yok..

lakin en son bir arkadaşdan aldığım xp cd sini geçenlerde kurdum tek sorun çıktı ekran kartı, belki de ben kartı tanıtamadım.. dv6385eu hp modellerinin xp driverleri tam olarak yayınlanmadığı için ona en yakın olan driverler için servisten aldığım bilgiye göre; dv6143eu modelinin driverleri idi.. söylediğim gibi ekran kartını tanıtamadım ama... büyük bir ihtimalle benden kaynaklanan bir sorun olabilir çünkü fazla önemsemedim en sonunda recorvery kurtarma diskini hp den 95 ytl karşılığı sipariş ettim.. ve pc den de bir kopyasını çıkardım.. zamanında çıkarmam gereken kopyayı yani.

şimdi elimde xp ve driverleri olan bir cd var aynı zamanda 2 tane dv6385eu ya ait kurtarma dvd si..

elimden gelen birşey varsa, tekrar görüşelim...
    esenle kal...

dostum ben xp driverlarını buldum yükledim sorunsuz çalışıyor hatta ekran kartı driverında sorun olmuş senin onuda yollayım sana msnden problem kalmadı yanlız ürün kurtarma cd sinin kopyasını alabilirm ama mahsuru yoksa iyi çalışmalar

Member
    Katılım tarihi
    19.12.2007
    Nereden
    Batman

bu hafta sonu dvd leri paylaşabiliriz. ben şimdilik pc den uzak duracağım, finallerim başladı, çok yoğunum bu aralar yani...

k_cagatay61@hotmail.com

iletişim kurabiliriz..

sağlıcakla kalın...

New Member
    Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    İZMİR

Ynt: hp ve vista.. genel sorun..

tamam kardeşim müsait olduğunda bana hbr werirsen sewinirim acelesi yok

+ Cevap Yaz