Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Indirilen dosyaları bulamıyorum

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Indirilen dosyaları bulamıyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Herkese merhaba, Vista kullanıyorum. Hem Internet Explorer'da hem de Firefox'ta, internetten indirdigim dosyaları kaydedilmeleri gereken yerde bulamıyorum. Indirme penceresinde hedef ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-07-08, 13:45   #1 (permalink)
cinderella
New Member

Katılım tarihi: 01.07.08
Exclamation Indirilen dosyaları bulamıyorum

Herkese merhaba,

Vista kullanıyorum. Hem Internet Explorer'da hem de Firefox'ta, internetten indirdigim dosyaları kaydedilmeleri gereken yerde bulamıyorum. Indirme penceresinde hedef olarak nereyi seçersem seçeyim, dosya indiriliyor gosteriyor ama indirme bittikten sonra olması gereken yerde bulamıyorum.Bilgisayarda arama yaptırdığımda da hicbir yerde bulamıyorum dosyayı.Acaba vistadan mı kaynaklanıyor?
cinderella çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 19:21   #2 (permalink)
purlin_
Rookie Member

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: INGILTERE
Ynt: Indirilen dosyaları bulamıyorum

bu sorun vista ile alakali degil.sistem ayarlari ile ilgili bir sorun bence yapman gereken klasor ayarlarini kontrol etmen bence ve dosya indirirken yukleme bitiminde klasoru kapat secenegini secme bu sekilde yukleme bitince sayfa kapanmaz.umarim yardmci olur bu bilgi..
purlin_ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 19:48   #3 (permalink)
chona
Cool Member

chona Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.07.08
Nereden: Evden

default olarak belgelerde karşıdan yüklenen diye klasör war orda birikiyor. belgelerde yoksa belgelerin içinde kullanıcı adında bi klasör war onun içindeki karıdan yüklenenler klasöründe de olabilir..
chona çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 20:10   #4 (permalink)
cinderella
New Member

Alıntı:
purlin_ tarafından iletildi. Mesajı göster
bu sorun vista ile alakali degil.sistem ayarlari ile ilgili bir sorun bence yapman gereken klasor ayarlarini kontrol etmen bence ve dosya indirirken yukleme bitiminde klasoru kapat secenegini secme bu sekilde yukleme bitince sayfa kapanmaz.umarim yardmci olur bu bilgi..
dosya seceneklerinde bununla alakalı birsey goremedim. Yukleme penceresinde de bitince kapat diye bir secenek yok. yine de sagol
cinderella çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 20:12   #5 (permalink)
cinderella
New Member

Alıntı:
chona tarafından iletildi. Mesajı göster
default olarak belgelerde karşıdan yüklenen diye klasör war orda birikiyor. belgelerde yoksa belgelerin içinde kullanıcı adında bi klasör war onun içindeki karıdan yüklenenler klasöründe de olabilir..
ikisine de baktım, maalesef yok. sanki yuklendikten hemen sonra siliyormus gibi bilgisayar. internette de baya soran olmus bu meseleyi ama duzgun bir cevap yok.
cinderella çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 20:54   #6 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

İndirme işleminde bir indirme programı kullanıyor musun?Yoksa normal firefoz veya internet explorer dan mı indiriyorsun?Bunu belirtirsen daha kolay fikir sahibi olabiliriz
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 22:51   #7 (permalink)
temha60
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.06.08
Nereden: tokat

indirmeye baslarken linke tıkladıında bi pencere acılıyor orda nereye kaydedeceini seciyorsn kaydet diyorsn indirme başlıyor o pencereye bak nereye kaydettini anlarsn sanırm
temha60 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 12:11   #8 (permalink)
cinderella
New Member

Alıntı:
bulkan tarafından iletildi. Mesajı göster
İndirme işleminde bir indirme programı kullanıyor musun?Yoksa normal firefoz veya internet explorer dan mı indiriyorsun?Bunu belirtirsen daha kolay fikir sahibi olabiliriz
Normal internet explorer ve firefox kullaniyorum, ikisinde de oluyor. Galiba sistemde bir sorun var. Internette windows un sitesinde bununla ilgili bir cevap okudum:
Error Message: Internet Explorer Could Not Download...
burda bahsedilen index.dat dosyasını bulamadım. bir de, galiba internet temporary files klasoru dolunca bu tip birsey oluyormus. Aslinda, ashampoo yla disk cleaning yapinca bu temp dosyasinda 2 gb a yakin dosya buluyor silinecek. ama silinmesi cok uzun suruyor, islemin yarısında windows kapaniyor ve mavi ekran cikiyor. galiba eninde sonunda bu dosyalarin hepsini sildirmem gerekecek.
cinderella çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 12:12   #9 (permalink)
cinderella
New Member

Alıntı:
temha60 tarafından iletildi. Mesajı göster
indirmeye baslarken linke tıkladıında bi pencere acılıyor orda nereye kaydedeceini seciyorsn kaydet diyorsn indirme başlıyor o pencereye bak nereye kaydettini anlarsn sanırm
zaten oradan seciyorum, kaydetme islemi bitiyor ama sonrasinda sectigimde yerde veya bilgisayarda herhangi bir yerde dosyayi bulamiyor, daha dogrusu dosya siliniyor sanırım hemen.
cinderella çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Indirilen dosyaları bulamıyorum ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
arkadaşlar guduwap dan indirilen bir oyun nasıl çalışmaz ncan Genel(Cep) 10 24-09-08 16:17
internetten indirilen film nasıl türkce olur fearless034 Divx/DVD 6 31-03-08 01:20
Download Manager ile indirilen Dosyaları birleştirme escobar Genel(internet) 2 20-06-07 11:11
bulamıyorum((: sdc_sln Genel(OS) 14 08-10-06 20:35

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:18.