Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

lütfen yardım

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında lütfen yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm arkadaşlar bugün update yaparken vistada tam yüklerken karşıma mavi ekran çıktı KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR HATASI verdi ne yapmam lazım lütfen yardımcı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-02-08, 11:01   #1 (permalink)
capparaga
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.02.08
Nereden: izmir
lütfen yardım

slm arkadaşlar bugün update yaparken vistada tam yüklerken karşıma mavi ekran çıktı KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR HATASI verdi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun ne hatası olabilir bu...SAYGILAR
capparaga çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

lütfen yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin snake_82 Genel(internet) 6 14-05-08 20:53
arkadaşlar acil yardım lütfen hıs ati redion x1650pro ıceQ yardım yardım lütfen SÜHA Ekran Kartları 0 02-01-08 22:46
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin snake_82 Genel(internet) 0 30-10-05 01:11
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin snake_82 Genel(internet) 0 30-10-05 01:11
Lütfen Arkadaşlar Çok Acil Yardım RicaEdiyorum..Lütfen Yardım.. xlynx3 Nokia 21 29-04-05 12:35

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 17:50.