Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

MMC ReadyBoost Sorunu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında MMC ReadyBoost Sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar O2 kart tümleşik kart okuyucum var. Fujitsu Siemens Amilo Pa1510 kullanıyorum. Vista Ultimate aldım. kurdum Xp den daha az ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-08-08, 20:37   #1 (permalink)
pisican23
New Member

Katılım tarihi: 29.08.08
Unhappy MMC ReadyBoost Sorunu

Arkadaşlar O2 kart tümleşik kart okuyucum var. Fujitsu Siemens Amilo Pa1510 kullanıyorum. Vista Ultimate aldım. kurdum Xp den daha az kasıyo. Ancak Kart okuyucunun driverini kurduğumda kart okuyucu readyboost u deşteklemiyoo. Ne önerirsiniz?
pisican23 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
MMC, readyboost

Konu araçları

MMC ReadyBoost Sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
readyboost özelliğini calıştırma.. 10egemen Microsoft Vista 3 04-06-08 02:27
ReadyBoost ile genel sistem performansınızı arttırın. eUGENE Performans 0 24-10-07 17:54
paylaşımlı ekran kartım var readyboost kullanmalımıyım ? serkanyuregir Microsoft Vista 1 03-07-07 01:25
Windows Vista ReadyBoost Performans Testi Blow-II Microsoft Vista 10 16-03-07 19:46
ReadyBoost özelliği? emrettim Microsoft Vista 1 21-12-06 19:01

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 17:57.