Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

network sorunu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında network sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yeni birtane hp notebook aldım vista home premium yüklü desktop bilgisayarımda ise vista home basic yüklü. airties wireless modem kullanıyorum ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-08-07, 20:43   #1 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: Istanbul
network sorunu

yeni birtane hp notebook aldım vista home premium yüklü desktop bilgisayarımda ise vista home basic yüklü. airties wireless modem kullanıyorum ve modem ethernetden desktop bilgisayara bağlı wireless'den ise notebook bağlı birbirlerini ağ bağlantıları içinde görebiliyorlar ancak bir bilgisayardan diğerine erişmek istediğimde bağlantı şifresi istiyor. ben her iki bilgisayarımada şifre koymadım. Aceba yanlış nerede? bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
cido çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-07, 03:12   #2 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım
Ynt: network sorunu

yok mu hiç bilen eden
cido çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-07, 03:15   #3 (permalink)
CeM
Sensei

CeM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00

Merhaba,

Saçma olacak ama her iki makinadada dosya paylaşımı açık değilmi?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-07, 00:38   #4 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım

merhaba ilginiz için teşekkür ederim.
her ikisinde de dosya paylaşımını açtım. zaten aynı desktop bilgisayara windows xp olan notebook ile aynı şekilde erişebiliyorum .
cido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-07, 22:41   #5 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım

ag ve paylasim merkezinden parola korumali paylasimi kapatinca sorun duzeldim. boyle basit bir ayar yuzunden 3 gundur network'u kullanamamis olmam her ne kadar sinir bozucu olmus olsada sonunda sorunu cozdum.
cido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-07, 02:02   #6 (permalink)
cliperinesk
Cool Member

cliperinesk Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.03.07
Nereden: eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 2

olur böyle vakalar geşke benim sorunumda böyle kolay olsa idide Xp ye geri dönemeseydim
cliperinesk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-07, 21:52   #7 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım

evet vista sorun uzerine sorun ancak ben normal calisma duzenini begendim tek sorunum ag ayarlari ile ilgili onuda bilmedigimden oluyor. simdiki yeni sorunum vista uzerinde remote admin programini kullanamiyorum. tum ayarlar tam notebook'dan desktop'a baglanicam ama her seferinde baglanti basarisiz diyor. programi daha onceden windows xp de kullandigim icin remote admin uzerindeki ayarlari eksiksiz ve tam olarak yaptigima eminim. zaten pekde bir ayari yok. Bu konuda yardimci olabilecek birisi var mi ? yoksa yine is bana mi kaldi
cido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-07, 14:07   #8 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14

Alıntı:
cido tarafından iletildi. Mesajı göster
evet vista sorun uzerine sorun ancak ben normal calisma duzenini begendim tek sorunum ag ayarlari ile ilgili onuda bilmedigimden oluyor. simdiki yeni sorunum vista uzerinde remote admin programini kullanamiyorum. tum ayarlar tam notebook'dan desktop'a baglanicam ama her seferinde baglanti basarisiz diyor. programi daha onceden windows xp de kullandigim icin remote admin uzerindeki ayarlari eksiksiz ve tam olarak yaptigima eminim. zaten pekde bir ayari yok. Bu konuda yardimci olabilecek birisi var mi ? yoksa yine is bana mi kaldi
İş sana düşer cido Hem senin neyine vista, kullan simdilik xp'yi güzel güzel daha ileride geçiş yaparsın.

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-07, 16:23   #9 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım

oyle deme serkan abi Vista miss gibi. xp, vista'nin yaninda cok sonuk kaliyor. herseyim sorunsuz cok hizli calisiyor bir tek ag ayarlari konusunda sorun yasiyorum, onuda bilmedigimden Vistayi da pek kullanan olmadigi icin yardimci olanda cikmiyor
cido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-07, 16:41   #10 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Alıntı:
oyle deme serkan abi Vista miss gibi. xp, vista'nin yaninda cok sonuk kaliyor. herseyim sorunsuz cok hizli calisiyor bir tek ag ayarlari konusunda sorun yasiyorum, onuda bilmedigimden Vistayi da pek kullanan olmadigi icin yardimci olanda cikmiyor
görsem yaparımda görmek lazım

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-07, 12:55   #11 (permalink)
condoret
Member

condoret Avatar

Katılım tarihi: 08.09.04
Nereden: bursa

Alıntı:
remote yapacağın pc de
1-güvenlik duvarını kapa
2-vista uyumluluk sihirbazından radmin.exe yi göstererek vistada çalışmaya hazır hale getir.
3-önemli; kendi user ına admin yetkisi vermelisin
4-olmazsa radmin 3.0 kullan

taskbar managerde radmin server simgesini görüyormusun, radmin hangi sürümünü kullanıosun?
condoret çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-07, 20:12   #12 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım

dediklerinizin hepsini yaptim system tray'de Radmin Gozukuyor, version 3.0 ve sorun devam ediyor
cido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

network sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Mac ile PC Network Sorunu orcnctr Network 0 29-03-07 17:56
ZoneAlarm network sorunu sul3yman Güvenlik 13 18-09-05 18:51
Ev network sorunu BountyHunter Network 2 29-05-05 00:46
wireless network sorunu mogolkurdu Network 6 22-09-04 00:22
Bir Windows Network sorunu.. Joliot Network 2 17-07-02 02:43

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:23.