Nortonla Ilgili Windows Acilis Sifresi Problemi Acil Merhaba arkadaslar windows vista ve norton 2007 kullaniyorum.Norton bir turlu scani tamamlamiyordu nortonun ayarlarini karistirirken icinde sanirim norton inspectordu diye birsey gordum ilerle dedim scan eden tarzda birsey calisti browser check etti birkac sey daha check etti 10 saniye surmedi sonra yararli birsey bulundu yazdi ve altinda windows password gosteriyordu ustune tikladim fix butonu vardşi... tikladim tek yağtigim sey bu ve su anda notebook acilmiyor sifremi yaziyorum kabul etmiyor.sanirim Norton birsey yapip benim sifremi degistirdi..Bu konu hakkinda bilgisi olan varmi Norton kullanan varsa bir kontrol edebilir mi nasil degistiriyor ya da ne olarak degistiriyor vista sifresini..Bu hususta ne yapmam gerekir..
Dusundum administrator ile acayim diye... ama vistayi actigimda karsima gelen ekranda direk passwordunu kaybettigim kullanici adi aciliyor menuye girdigimde sadece yeniden baslat bilgisayari kapat ve uyku modu var yani nasil kullanici degistiricem onuda bulamadim cunku sadece sifre soruyor... Isimle ilgili herseyimi kaybedecegimden sorun cok onemli..Yardimci olabilecek birileri varsa cok memnun olurum.Dort gozle cevabinizi bekliyorum...
Saygilar |