Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Pencere Rengi Ve Görünümü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Pencere Rengi ve görünümüne girdiğimde eskiden Renk karıstırıcı cıkıodu Pencere renklerını deısebılıodum. Sımdı Xp için olan Farklı bişey cıkıyor Yardım ..." şeklinde özetlenebilir....
Pencere Rengi ve görünümüne girdiğimde eskiden Renk karıstırıcı cıkıodu Pencere renklerını deısebılıodum. Sımdı Xp için olan Farklı bişey cıkıyor Yardım Edermısınız Pencerelerın rengını nasıl deısebılırım ..
Bilgisayarım/Özelliklerden baktığında taban puanın kaç gösteriyor?Vista ya uygun ekran kartı driverını yüklememiş olabilirsin.
Masaüstü yönetimi (DWM) ni iptal etmiş olabilirsin.
Uygun driverı kurduktan sonra restartın ardından tekrar Windows Deneyimi Dizininden donanımlarını test ettir, puanını belirle.Ya da puan verilmiş ise Puanımı Güncelle sekmesini tıklat.
Google dan Vista da Aeroyu açmak vs anahtar kelimeler ile araştır.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim