Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında program yukleyemiyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar bende bir program var. yukluyorum. yukleme bitince insert the label disk diyor. ama programın baska cdsi yok. evet diyorum ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaslar bende bir program var. yukluyorum. yukleme bitince insert the label disk diyor. ama programın baska cdsi yok. evet diyorum yine aynı seyi diyor. hayır deyince programı siliyor. bunun cozumu var mı. tesekkurler.
selamun aleykum sağ tıkla uyumluluk madonu kontorul et pack 2 yap birde
Elinizdeki bir programı Vista da çalıştıramıyorsanız, bunun için; Önce Yardım a girip, Uyumluluk Modu şeklinde bir arama yapın. Çıkan sonuçlardan Program Uyumluluk Sihirbazını Başlatma seçeneğini seçip, sonraki adımları takip ettiğinizde, programınız çalışacaktır.
Ne alakası var ki uyumluluk ile? Insert Label disk diyor. Bence bir CD'ye yazıp kurulumu yeniden yapman lazım.
Fakat burda önemli olan bu programın optik sürücüde istediği LABEL'ı görmesi gerekmekte. CD'yi yeniden yazarken isim verilir ya. Uygun bir isim verilmesi lazım.
Insert'de eğer browse seçeneği varsa belki mevcut CD'yi de gösterebilirsin.
Yok eğer browse ya da gözat gibi bir seçenek yoksa CD Label'ını bir şekil ayarlaman lazım. Eğer bulamazsan yeni versiyonu ile deneyebilirsin. Cüzi bir ücrete update ettirebilirsin.