Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Puanım Çokmu Düşük :(( başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Abilerim puanımı gören çogu kişi çok berbat cok kotu diyor bu pc de vista kullanılırmı diyor kasma takılma felan yaşamıyorum ..." şeklinde özetlenebilir....
Abilerim puanımı gören çogu kişi çok berbat cok kotu diyor bu pc de vista kullanılırmı diyor kasma takılma felan yaşamıyorum ama puanıma bakan öle diyor puanım sizcede nasıl kotumu
görenler iyi dese neolacakki takma sen başkasının ağzına oyunda sıkıntı çekersin gerisi gayet iyi. İyi değil diyenler 5.9 mu puanı hep öyle olsabile ne yapıyorlarki bilgisayarlarında iş amaçlı iyi bilgisayar kullananlar öyle demezler yani boş laflar bunlar öyle diyenlere al bana iyi puanlısını de sende ezdirme kendini
sadece ekran kartın ii değil o kadar gerisi yeterli ama illede arkadaslarım sesini kessin dersen ben konu açmıştım vista puanını beğenmeyenler die istersen bi göz at 5.0 da yapabilirsin istersen 5.9
5.9 max puan şimdilik ama sanki biryerlerde bu puanların çıkacak yeni donanımlarla güncellenceğini okumuştum... o zaman tavan puan mı arkacak yoksa 5.9 üzerinden donanılarımızın puanları mı düşecek bilemiyorum ama sanırım tavan puanı yükseltecekler...
benim puanımda sana enyakını heralde 3,7 oda ekran kartından kaynaklanan düşüklükten dolayı. pekte sallamıyorum budurumu çünkü yakın zamanda ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum diğer özelliklerimde 5 in üstünde ortalama yanii daha ne olsun.