hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

readyboost özelliğini calıştırma..

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında readyboost özelliğini calıştırma.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "toshiba 2 gb belleğim var.. ready boost özelliği var ama, çalıştıramıyorum..belleği taktıgımda sistemi hızlandır yazısı cıkıyor.. özelliği açtıgım da bu ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 03-06-08, 19:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
10egemen
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.01.08
readyboost özelliğini calıştırma..

toshiba 2 gb belleğim var.. ready boost özelliği var ama, çalıştıramıyorum..belleği taktıgımda sistemi hızlandır yazısı cıkıyor.. özelliği açtıgım da bu özelliği kullanacak donanıma sahip değilsiniz diyo... wista home premium kullanıyorum.. gecenlerde taktıgımda antivirüs uyarı verdi bende sil dedim.. acaba içindeki yazılım mı gitti... yükleyeceğim bişi varmı? teşekkürler..
10egemen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-08, 20:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Cole
V.I.Member
Bilgisayarım

Cole Avatar

Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 9
Ynt: readyboost özelliğini calıştırma..

Alıntı:
10egemen tarafından iletildi. Mesajı göster
toshiba 2 gb belleğim var.. ready boost özelliği var ama, çalıştıramıyorum..belleği taktıgımda sistemi hızlandır yazısı cıkıyor.. özelliği açtıgım da bu özelliği kullanacak donanıma sahip değilsiniz diyo... wista home premium kullanıyorum.. gecenlerde taktıgımda antivirüs uyarı verdi bende sil dedim.. acaba içindeki yazılım mı gitti... yükleyeceğim bişi varmı? teşekkürler..
ReadyBoost'un çalıştırılabilmesi için USB belleğin karşılaması gereken okuma ve yazma hızları vardır.Bu hızları karşılayamama durumunda Vista O belleği ReadyBoost olarak kullanmaz.Bir kaç registry değişikliğiyle Vista'nın USB Belleği test aşamasını by-pass edip kullanabilirsiniz ama bu size performans'tan çok performans kaybına neden olacaktır.Sebebi ise yavaş okuma/yazma hızı....
Cole çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-08, 23:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
10egemen
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.01.08

teşekkürler... karar verdim toshiba 2gb bellek alcam ayrı.. readyboost için kullancam sadece.. sanırım daha ii olacak..
10egemen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 01:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
Cole
V.I.Member
Bilgisayarım

Cole Avatar

Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 9

Alıntı:
10egemen tarafından iletildi. Mesajı göster
teşekkürler... karar verdim toshiba 2gb bellek alcam ayrı.. readyboost için kullancam sadece.. sanırım daha ii olacak..
Sen yeni USB bellek alacaksan Sandisk Titanium alacaksın.Hem hızlı,hem metal kasası olduğu için ısınma sorunu olmuyo.2 ve 4GB versiyonları mevcut.Plastik kasalı bazı USB belleklerde sürekli yazma/okuma ve PC'ye bağlı olduğu için ısınma sorunu oluyor...ReadyBoost bence Vista için bir opsiyon değil zorunluluk
Cole çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
readyboost

Bookmarks
Konu araçları

readyboost özelliğini calıştırma.. ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ReadyBoost ile genel sistem performansınızı arttırın. eUGENE Performans 0 24-10-07 16:54
paylaşımlı ekran kartım var readyboost kullanmalımıyım ? serkanyuregir Microsoft Vista 1 03-07-07 00:25
ReadyBoost özelliği? emrettim Microsoft Vista 1 21-12-06 18:01
AGP özelliğini etkinleştirmek aen Ekran Kartları 3 04-03-06 21:54
Modemimin özelliğini bilmiorum. condoret Çokluortam 1 20-09-04 13:05

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:21.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999