Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Sadece soru..

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Sadece soru.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar windows vista hic kullanmadim we şimdiye kadar hicte araştirmasini yapmadim,nasildir,nasil yüklenir cinsinden..Acikcasi size bir sorum olucak..Moderator arkadaslarda lütfen kizmasin,bilmedigimden ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-02-08, 03:30   #1 (permalink)
dalvenjah
Member

Katılım tarihi: 31.01.08
Nereden: konya
Sadece soru..

arkadaslar windows vista hic kullanmadim we şimdiye kadar hicte araştirmasini yapmadim,nasildir,nasil yüklenir cinsinden..Acikcasi size bir sorum olucak..Moderator arkadaslarda lütfen kizmasin,bilmedigimden soruyorum..Burdan sizlerin yardimiyle vista download edilebiliniyor mu ? Edilebiliyorsa siz link mi gönderiyosunuz yoksa site mi öneriyosunuz ? amacim yaygara yapmak degil lütfen kusuruma bakmayin.Tesekkürler..
dalvenjah çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 04:30   #2 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Ynt: Sadece soru..

hayır burda kimse sana link vermez

yükleme olayı ise xp nin aynısı..

hami10 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 05:24   #3 (permalink)
dalvenjah
Member

Katılım tarihi: 31.01.08
Nereden: konya

Alıntı:
hami10 tarafından iletildi. Mesajı göster
hayır burda kimse sana link vermez

yükleme olayı ise xp nin aynısı..
xp ile ayni derken nedemek istediniz anlayamadim ? yani download edip yükleyebilirsiniz mi
dalvenjah çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 09:27   #4 (permalink)
DJ Waterfall
Moderator

DJ Waterfall Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.02.04
Nereden: Bir orada.. Bir burada...
Resimler: 28

burada bizim yardımmızla vista download edilemiyor.. illegal paylaşımlar sitede yasaklanmış durumda.... Kurulumunun nasıl olduğu konusunda yardımlarımız olabilr.. ama dvd yi nereden bulurum?* nereden indiririm sorularının cevabı lisanslı ürün satın alınız olur...
Eski 25-02-08, 12:38   #5 (permalink)
theinsomnia
Rookie Member

Katılım tarihi: 25.02.08

kurulumu resimlerle gösteren birçok site var kardeşim biraz araştırma yaparsan çokça göreceksin.. vista gayet güzel. zaten şimdi olmasa da ilerde geçmek gerekicek. vista yükliyeceksen sistem özelliklerinin iyi olması gerek min. sistem referansları ben ne bilmiyorum ama onuda öğrenebilirsin. vistanın kurulumu xpden daha kolay en azından bana göre öyle. ama vistayı kurmadan önce öncelikle modemden başlamak üzere gerekli driverları indirmen gerek. ben sadece ses kartının driverını kurdum diğerlerini vista otomatik olarak tanıdı.. ev kullanıcısıysan vista home isteklerini karşılayacak düzeyde..
theinsomnia çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-02-08, 18:51   #6 (permalink)
PolatAlemdar23
Rookie Member

PolatAlemdar23 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.02.08
Nereden: AnKaRa

XP ile aynı yükleniyo
PolatAlemdar23 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 16:10   #7 (permalink)
aysberg
Rookie Member

aysberg Avatar

Katılım tarihi: 14.03.05
Nereden: İstanbul
Post Ynt: Sadece soru..

Alıntı:
DJ Waterfall tarafından iletildi. Mesajı göster
burada bizim yardımmızla vista download edilemiyor.. illegal paylaşımlar sitede yasaklanmış durumda.... Kurulumunun nasıl olduğu konusunda yardımlarımız olabilr.. ama dvd yi nereden bulurum?* nereden indiririm sorularının cevabı lisanslı ürün satın alınız olur...

illegal paylaşımla bile olsa birçok arkadaşmdan duydugum , crack yemiyormuş

bastıracaksın parayı alıcaksın dimi söyle bi bakış açısı var ayrıyetten bi işletim sistemi almak bazen insanlara extra masrf olarak gözüküyo.ama işletim sistemi yuklu bi laptop alınırsa işletim sistemine verdigimiz extradan 300 küsür dolar pek göze batmıyo

DJ Waterfall arkadaşım sana hitaben yazmadım ynlıslık olmasın!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Sadece soru.. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
512 mb ddr 400 sadece 35 ytl LoBeNzO Satılık ürünler 0 28-07-07 15:13
mcafee virusscan enterprise 8.0i kullananlar bi baksın(sadece 1 soru) taarruz Genel(internet) 3 01-12-05 16:37
ya beyler ayıp olmuyo mu,bir soru sorduk sadece? m_tech Network 3 06-09-04 01:23
hangi ekram kartı driver'ını kullanıyorsunuz???(soru sadece nvidia kartları olanlara) Public_Enemy Ekran Kartları 20 15-04-02 03:07

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:43.