Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Sistem Geri Yükleme Hep Hata Veriyor!!!

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Sistem Geri Yükleme Hep Hata Veriyor!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Codec problemim yüzünden ( O konuyu aşağıda paylaşmıştım) bilgisayarımda sistem geri yüklemeyi çalıştırmaya karar verdim. En eski tarihe geldim olmadı. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-07-08, 03:50   #1 (permalink)
ali nail
Rookie Member

ali nail Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.07.08
Sistem Geri Yükleme Hep Hata Veriyor!!!

Codec problemim yüzünden ( O konuyu aşağıda paylaşmıştım) bilgisayarımda sistem geri yüklemeyi çalıştırmaya karar verdim. En eski tarihe geldim olmadı. Daha yaklaştım olmadı. Yine hata verdi. En son 63 gün önceye kadar geldim. Yine hata verdi. Daha yakın bi yaklaşamıyorum çünkü sorunluı olan codecimi 2 gün önce yükledim. Bana yardımcı olur musunuz? Burada yardımcı olamıyorsanız "Vista daki codec sorunuma yardım" adlı konuda bana yardımcı olun. Lütfen pcme format attırmak istemiyorum!!!!!!!
ali nail çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 04:03   #2 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist
Smile Ynt: Sistem Geri Yükleme Hep Hata Veriyor!!!

selamun aleykum kardeş belkide senin sorunun codek degil başka bişeydir sen en son codekle uğraştıgın için o olabilir ihmali üzerinde duruyor olabilirsin onda önce neler yaptın onlara araştır birde sistem geri yükleme işini görmesi lazımdı ama görmemiş demekki codek degil ya salam bir virüs var yada pc den dosya sildin yanlışılkla olabilirmi? senki codek değil gibi geliyor bana sistem le ilğili olmasın? eğerki öyleyse format atarsın ne yazıkki aslında bu sorunun kaynagı net olsa onunda bir caresi var çalıştır komutu ile arıza yapan bir sistemi proğramı windows sidisini takıp onara biliyorsun bir yerlerde okumuştum ama dedimya sorunnet değil codek olsa sistem geri yükleme işini görürdü demekki degil başka bişey ne diyim kardeşim kolay gelsin

Pc nin Temiz Olup OLmadığını 2. dk Öğren programsız

Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger ve virüs vardır.Hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın.[/FONT]

başlamak bitirmenin yarısıdır

En son takva-yolu tarafından düzenlendi: 30-07-08 saat 04:26
takva-yolu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
hata, sistem

Konu araçları

Sistem Geri Yükleme Hep Hata Veriyor!!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Sistem Geri Yükleme yamaryo Genel 26 19-11-08 20:58
Sistem Geri Yükleme KAPALI ise > Herhangi bir şekilde geri dönüşüm yapılabilir mi? alex_anil Genel(OS) 3 12-07-08 02:19
Sistem Geri Yükleme §£ðŶا£æ Genel(OS) 2 01-12-06 02:23
Sistem geri yükleme... doncamillo Genel(OS) 4 18-10-04 04:27
....Sistem geri yükleme.... ozy1905 Genel(OS) 1 07-11-03 00:44

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:53.