Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

SN9CXXX Serisi webcamlar icin vista surucusu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında SN9CXXX Serisi webcamlar icin vista surucusu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar bendeki web cam sn9c120 jtech marka bi cam ancak şimdiye kadar ne kadar aradıysam bulamamıştım sırf cam yüzündende kurmuyordum ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-10-07, 01:25   #1 (permalink)
DYAMAN
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.10.07
Nereden: Adana
SN9CXXX Serisi webcamlar icin vista surucusu

Arkadaşlar bendeki web cam sn9c120 jtech marka bi cam ancak şimdiye kadar ne kadar aradıysam bulamamıştım sırf cam yüzündende kurmuyordum bugun buldum sizlerle paylaşıyım dedim

DOWNLOAD LINK

Siteye ulaştığınızda karşınıza bi search(arama) sayfası çıkıyor en yukardaki kutudan Video Image controller ı seçiyoruz sayfa yeniden açılıyor bu sefer 2. kutudan PC CAM Controller ı seçiyoruz sayfa tekrar yenileniyor ve en alttaki kutucukta sizin kameranızın modeli neyse onu seçin ve indirin hadi kolay gelsin.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

SN9CXXX Serisi webcamlar icin vista surucusu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
audigy serisi vista unoffical driver cd si Mcorleone Microsoft Vista 11 28-12-07 02:44
AMD 690 serisi anakartlarda SATA destekli sabit disklere AHCI etkinleştirilmiş Vista yükleme ve NCQ etkinleştirme rehberi luxaeterna Anakart 1 11-06-07 04:24
N Serisi Telefonlar Için MP3 Player Skinleri... EsPeRaNZa Nokia 0 04-08-06 11:57
s60 serisi için Türkçe İngilizce Sözlük eklenmiştir. siirlerefendisi SymbianOS 6 25-09-04 20:47

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:49.