Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

update yedeği nasıl alınır

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında update yedeği nasıl alınır başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Vista HP kullanıyorum ve Internet'ten windows update ilşe otomatik olarak indirip kurduğum güncellemelerin bi yedeğini almanın yolu var mı? Yada ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-07-08, 19:02   #1 (permalink)
powers
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.11.04
Nereden: Turkei
update yedeği nasıl alınır

Vista HP kullanıyorum ve Internet'ten windows update ilşe otomatik olarak indirip kurduğum güncellemelerin bi yedeğini almanın yolu var mı?

Yada şöyle diyelim limitli Internet kullanıyorum. Bilgisayara format atıp güncellemeleri Internet'ten indirmek istemiyorum bu mümkün mü?

Bilgisayardan herhangi bir program yada disk temizleme yolu ile her hangi bir dosyayı silmedim.
powers çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 20:37   #2 (permalink)
DEEPSEA
Rookie Member

DEEPSEA Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.08
Nereden: İstanbul
Ynt: update yedeği nasıl alınır

Direck olarak bilgisayara yuklemeden download edebilirsin.Yanii windows un karsıdan yukleme sayfasındaki sistemine en uygun guncellemeyi bulunca yukle butonuna bas. Calıstır-Kaydet-İptal butonları var.Kaydet e basarsan o guncellemeyi bilgisayarına kaydedersin.Sonra Flashdisk vb.seylerle guncellemelerini elinin altında bulundurursun.Ben sahsen oyle yapıyorum.Baska bilgisayardan indiriyorum gerekli guncellemeleri ve kendi bilgisayarıma yukluyorum.
DEEPSEA çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 13:06   #3 (permalink)
powers
Member

Bilgisayarım

ya cidden bi yolu yok mu her seferinde netten indirmek zorunda mıyım tüm güncellemeleri...
powers çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 13:13   #4 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 14

Microsoft'un sitesinden Vista SP1'i manuel olarak indir.545Mb bir dosya ancak 1 kereye mahsus indirmiş olacaksın...
Yükleme ayrıntıları: Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi (KB936330)
Cole çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 15:56   #5 (permalink)
powers
Member

Bilgisayarım

gibi gibi liste devam ediyor. yani sadece sp1 değil hem sp1 var onun iso dvdsini indirmiştim aylar önce ama diğer günellemeler de var. tabi ne kadar gereklidir bilmem ama otomatik olarak indirmesi sinir bozucu ve otomatik indirmeyi kapatınca da otomatik güncelleme kapalı demesi sinir bozucu. bi şekilde yüklenmesi gerekiyor. acronisin çok başarılı bir yedek programı var ama oda tüm bilgisayarın yedeğini alıyor. benim istediğim sadece windowsun yedeği...
powers çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 04:32   #6 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist
Thumbs up Ynt: update yedeği nasıl alınır

SELAMUN ALEYKUM SORUNUZU ANLADIGIM GİBİYSE İŞTE SİZE KOLAY BİR ÇÖZÜM UYGULAYIN KOLAY GELSİN

<<< Tüm Bilgisayarı Yedekleme ve Geri Yükleme >>>
Tüm Bilgisayarı Yedeklemek suretiyle, Bilgisayarınızın bütün şekliyle adeta bir kopyasına sahip olacaksınız. Böylece Sisteme bir zarar geldiğinde hiç bir kayıp vermeden, tekrar sağlam sisteminize kavuşmuş olacaksınız. Bunun için;
Denetim Masası > Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi > Dosyaları veya Tüm Bilgisayarı Yedekle > Bilgisayarı Yedekle yolunu izleyin. Açılan pencerede nereye Yedekleme yapılacağını belirleyin. Ardından hangi Sabit Disk in yedekleneceği seçildikten sonra Vista bu işlem için kaç adet DVD gerekeceğini belirleyecek. Bundan sonra Yedekleme işlemini gerçekleştireceksiniz.
Sistemi Geri Yüklemek için;
Vista CD sini veya DVD sini Bilgisayarınıza takıp, Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayar bu sistemle açılınca, sizden Dil Seçenekleri nden bir Dil seçmenizi isteyecek.
Dil i seçtikten sonra Bilgisayarınızı Onarın şıkkını seçin. Onarmak istediğiniz İşletim Sistemini seçin. Son olarak Sistem Kurtarma menüsündeki Windows Tam Pc Geri Yükleme ye tıklayın.
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-08-08, 15:54   #7 (permalink)
DEEPSEA
Rookie Member

DEEPSEA Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.08
Nereden: İstanbul

Walla ben NORTON GHOST adlı backup programı kullanıyorum arkadas..İstedigim zaman yedek alıyorum farklı isimlerde.Sistem kasıldı bilmem ne oldu.Boot Cd sinden acıyorum pc yi.Direct en son aldıgım backup a geliyorum.Bilmem işinize yararmı.
DEEPSEA çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-08-08, 19:35   #8 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist
Question Ynt: update yedeği nasıl alınır

selamun aleykum kardeş birde bu yol var bunuda dene isresen ?

<<< Dosyaları Yedekleyin >>>

Windows Vista da dosyalarınızı yedeklemek için ikinci bir Sabit Disk e ihtiyaç var. Ya da CD veya DVD sürücüsüne yedekleme yapabilirsiniz. Bunun için;
Denetim Masası > Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi > Dosyaları veya Tüm Bilgisayarı Yedekle > Dosyaları Yedekle yolunu izleyin. Açılan pencerede nereye Yedekleme yapılacağını (Sabit Disk, CD, DVD) belirtin. Ardından hangi Dosyaların Yedekleneceğini belirleyin ve son olarak hangi sıklıkla Yedekleme yapılacağını (hangi gün gibi) belirtin.
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

update yedeği nasıl alınır ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
reg kaydı nasıl alınır martech Genel 1 09-08-06 04:52
süper pi nasıl alınır martech Overclocking 16 28-07-06 21:28
bu bu nasıl bu? alınır mı? eakin Genel 6 02-08-05 11:32
Şarkılardan sözler nasıl alınır? !Technodrome! Bilgisayar Destekli Müzik 17 18-06-05 16:10
Windows Güncellemelerinin Yedeği Nasıl Alınır? edeboy Genel(OS) 5 16-10-04 16:25

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:44.