Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda update yedeği nasıl alınır başlıklı konu tartışılıyor; Vista HP kullanıyorum ve Internet'ten windows update ilşe otomatik olarak indirip kurduğum güncellemelerin bi yedeğini almanın yolu var mı?
Yada ...
Direck olarak bilgisayara yuklemeden download edebilirsin.Yanii windows un karsıdan yukleme sayfasındaki sistemine en uygun guncellemeyi bulunca yukle butonuna bas. Calıstır-Kaydet-İptal butonları var.Kaydet e basarsan o guncellemeyi bilgisayarına kaydedersin.Sonra Flashdisk vb.seylerle guncellemelerini elinin altında bulundurursun.Ben sahsen oyle yapıyorum.Baska bilgisayardan indiriyorum gerekli guncellemeleri ve kendi bilgisayarıma yukluyorum.
gibi gibi liste devam ediyor. yani sadece sp1 değil hem sp1 var onun iso dvdsini indirmiştim aylar önce ama diğer günellemeler de var. tabi ne kadar gereklidir bilmem ama otomatik olarak indirmesi sinir bozucu ve otomatik indirmeyi kapatınca da otomatik güncelleme kapalı demesi sinir bozucu. bi şekilde yüklenmesi gerekiyor. acronisin çok başarılı bir yedek programı var ama oda tüm bilgisayarın yedeğini alıyor. benim istediğim sadece windowsun yedeği...
SELAMUN ALEYKUM SORUNUZU ANLADIGIM GİBİYSE İŞTE SİZE KOLAY BİR ÇÖZÜM UYGULAYIN KOLAY GELSİN
<<< Tüm Bilgisayarı Yedekleme ve Geri Yükleme >>> Tüm Bilgisayarı Yedeklemek suretiyle, Bilgisayarınızın bütün şekliyle adeta bir kopyasına sahip olacaksınız. Böylece Sisteme bir zarar geldiğinde hiç bir kayıp vermeden, tekrar sağlam sisteminize kavuşmuş olacaksınız. Bunun için; Denetim Masası > Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi > Dosyaları veya Tüm Bilgisayarı Yedekle > Bilgisayarı Yedekle yolunu izleyin. Açılan pencerede nereye Yedekleme yapılacağını belirleyin. Ardından hangi Sabit Disk in yedekleneceği seçildikten sonra Vista bu işlem için kaç adet DVD gerekeceğini belirleyecek. Bundan sonra Yedekleme işlemini gerçekleştireceksiniz. Sistemi Geri Yüklemek için; Vista CD sini veya DVD sini Bilgisayarınıza takıp, Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayar bu sistemle açılınca, sizden Dil Seçenekleri nden bir Dil seçmenizi isteyecek. Dil i seçtikten sonra Bilgisayarınızı Onarın şıkkını seçin. Onarmak istediğiniz İşletim Sistemini seçin. Son olarak Sistem Kurtarma menüsündeki Windows Tam Pc Geri Yükleme ye tıklayın.
Walla ben NORTON GHOST adlı backup programı kullanıyorum arkadas..İstedigim zaman yedek alıyorum farklı isimlerde.Sistem kasıldı bilmem ne oldu.Boot Cd sinden acıyorum pc yi.Direct en son aldıgım backup a geliyorum.Bilmem işinize yararmı.
selamun aleykum kardeş birde bu yol var bunuda dene isresen ?
<<< Dosyaları Yedekleyin >>>
Windows Vista da dosyalarınızı yedeklemek için ikinci bir Sabit Disk e ihtiyaç var. Ya da CD veya DVD sürücüsüne yedekleme yapabilirsiniz. Bunun için;
Denetim Masası > Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi > Dosyaları veya Tüm Bilgisayarı Yedekle > Dosyaları Yedekle yolunu izleyin. Açılan pencerede nereye Yedekleme yapılacağını (Sabit Disk, CD, DVD) belirtin. Ardından hangi Dosyaların Yedekleneceğini belirleyin ve son olarak hangi sıklıkla Yedekleme yapılacağını (hangi gün gibi) belirtin.