Alıntı:
Goa_Mania tarafından iletildi.
1.'si uyumluluk die bişe yoktur. Takarsın gerekli entegreleri olur sana bilgisayar.
Sana bilgi veren arkadaş Vista kullanamazsın demedi sadece anakartının vista ya ait hiç bir driverı yok dedi. Sen ister kurarsın ister kurmazsın orası sana kalmış.
Ama dediğimiz gibi visat desteği olmayan bir anakarta vista yüklemek ne kadar doğru gel sen karar ver.
Anakartın stabil çalışmayacak, ses kartın stabil çalışmayacak vb. vb.... |
Gerekli açıklamayı fazlası ile yapmışsın teşekkürler...
Alıntı:
fifa08ci tarafından iletildi.
bugün pc me vista yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım arkadaşım hani uyumsuzdu ayrıca verdiğin sitede virüs var ve driver vb bütün driverleri yükledim oldu ii günler  |
1-Sana linkini verdiğim site Gigabyte'in kendi sitesi.Serverlarında virüs olması çok zor bu konuda yanlışın var...
2-Ben Vista Yüklenmez demedi uyumsuz dedim...Verdiğim linkteki XP driverlarını Vistaya nasıl yükleyebildiğin ise ayrı bir muamma...Üreticide olmayan driverları başka kaynaktan temin etmen imkansız...
3-Pentium 4 650 3.40 (LGA775) 2GB DDR2 Ram Nvidia 7300Gt donanıma sahip eski bilgisayarıma Vista yüklemiştim.Çalıştı hatta ama güncel makinama Vista yükleyince Vista'nın nasıl bişey olduğunu o zaman keşfettim
4-Sana Vista yüklemeni tavsiye etmedik,yükleyip yüklememek sana kalmış,bir sorun oluşacaksa ne gibi sorun oluşur diye sormanda gereksiz bu senin kendi riskin...